SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 set cravate pentru tata socru by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Pregateste-te asa cum se cuvine sa iti duci la bun sfarsit indatoririle de socru in aceasta zi importanta si incepe prin alegerea tinutei potrivite. O data ce ai ales costumul de ocazie, asorteaza-l cu un set de accesorii decorative formati din cravata, batista si butoni camasa. Acccesoriile de nunta fac diferenta in tinuta oricarui domn, de aceea iti sugeram sa le alegi cu atentie din top 10 set cravate pentru tata socru by SelfEvents.ro.

Fie ca esti tatal miresei sau al mirelui, vei fi unul dintre cei mai importanti invitati din peisajul nuntii. In calitate de tata al miresei, ai datoria sa o conduci pe fiica ta la altar, iar daca vrei, sa dansezi cu ea.

Prin urmare, tata socru trebuie sa aiba la nunta o tinuta impecabila, pentru ca toti cei prezenti vor fi cu ochii pe tine. Mai mult de atat, parintii mirilor obisnuiesc sa primeasca invitatii in sala de receptie in calitate de gazde ale fericitului eveniment.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 set cravate pentru tata socru by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi