SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cruciulite botez cu pietricica transparenta

IMG-BLOG

Cruciulitele botez cu pietricica transparenta sunt niste accesorii religioase simbolice, care se pot oferi la biserica la botezul oricarui copil. Daca esti nasa de botez si cauti accesorii la pret economic, poti sa iei in considerare aceste cruciulite metalice si sa alegi produsele dupa culoarea funditei.

Fie ca bebelusul ce urmeaza sa primeasca taina botezului este fata sau baiat, cruciulitele cu pietricica transparenta sunt potrivite pentru ambele sexe.

Alege cruciulite din metal pentru ca acestea au pret mai mic comparativ cu cruciulitele de argint si au aceeasi valoare din punct de vedere bisericesc: simbolizeaza legatura oamenilor cu Dumnezeu, dar si credinta acestora in mantuire. 

Cruciulitele se poarta la biserica pe durata slujbei, iar ulterior raman ca amintire invitatilor care au venit la botez sa asiste la crestinarea unui bebelus.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Aceste cruciulite unisex cu pietricica transparenta si fundita alba simbolizeaza puritatea micului crestin care tocmai a primit taina botezului. Asa cum la nunta se ofera cocarde, la biserica, atunci cand are loc crestinarea unui copilas, nasii acestuia obisnuiesc sa ofere cruciulite invitatilor prezenti. Acestea sunt o frumoasa amintire de la eveniment.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-alba-2093.html

IMG-BLOG

Cruciulitele de botez cu pietricica transparenta si fundita lila pot fi oferite de catre nasi la botezul unei fetite celor care sunt martori la slujba religioasa. Conform traditiei, nasii vor cumpara alaturi de o lumanare biserica, trusoul bebelusului, dar si cruciulitele.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-lila-2085.html

IMG-BLOG

Printre cele mai populare accesorii botez se numara cruciulitele botez cu pietricica transparenta si fundita bleu. Aceste simboluri religioase sunt un cadou din partea nasilor pentru invitatii prezenti la biserica.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-bleu-2107.html

IMG-BLOG

Daca botezul finutului tau este programat in curand, poti cumpara cruciulite botez cu pietricica transparenta si fundita albastra pentru invitatii care asista la crestinarea micutului. Aceste cruciulite de mici dimensiuni au un pret accesibil si reprezinta o frumoasa amintire de la botez.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-albastra-2106.html

 

IMG-BLOG

Daca te pregatesti pentru slujba de botez a unei fetite, in calitate de nasa trebuie sa te gandesti si la articolele pentru biserica pe care trebuie sa le cumperi. Dintre acestea, cruciulitele sunt cele mai importante, alaturi de trusou si lumanare biserica.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-corai-2089.html

IMG-BLOG

Cruciulitele botez cu pietricica transparenta si fundita portocalie reprezinta un cadou deosebit din partea nasilor oferit invitatilor prezenti in biserica la botezul finutei lor.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-portocalie-933.html

IMG-BLOG

Aceste mici cadouri religioase reprezinta o marturie de credinta a oamenilor in Iisus Hristos, iar invitatii le vor pastra cu placere. Cruciulitele din metal argintiu sunt o alternativa mai ieftina a cruciulitelor de argint, dar valoarea lor religioasa ramane aceeasi indiferent de valoarea lor.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-verde-menta-2103.html

IMG-BLOG

Daca finutul tau urmeaza sa primeasca taina botezului in curand, atunci alege cruciulite botez cu pietricica transparenta si fundita verde. Invitatii vor fi incantati sa poarte in piept aceste mici simboluri religioase pe durata slujbei de crestinare a copilasului.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-verde-2098.html

IMG-BLOG

Cruciulitele de botez cu pietricica transparenta si fundita mov cu buline albe sunt un cadou din partea nasilor pentru invitatii care participa la botezul unei fetite.

Comanda cruciulite botez cu pietricica transparenta aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-transparenta-si-fundita-mov-cu-buline-albe-2094.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cruciulite botez cu pietricica transparenta

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi