SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Despre noi

Iubim nuntile, ne-au placut din totdeauna. Ne place sa fim atenti la detalii, sa fim aproape de mireasa, sa retraim alaturi de ea emotiile acestui eveniment unic, iar lucrul acesta ne-a motivat sa mergem mai departe si sa ne lasam imaginatia sa zburde pe taramul creatiei.

Asa s-a nascut SelfEventS.ro, dintr-o echipa tanara, aflata la inceput de drum dar cu un potential de munca urias si o putere fantastica de a darui dragoste!

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unuia dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA. Viitorii miri vor putea achizitiona de aici accesoriile necesare unui eveniment atat de important.

SelfEventS.ro este locul in care vei gasi atat accesorii pentru mire si mireasa cat si felurite marturii de nunta pe care le poti oferi invitatilor in semn de multumire pentru prezenta lor la eveniment.

Tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru un eveniment special gasesti aici (cosulete pentru cocarde, pernute de verighete, casute de dar, pahare nunta) pentru ca tu impreuna cu invitatii tai sa aveti parte de un eveniment perfect.

Ne dorim sa fim un magazin online de referinta pentru oricine se pregateste de nunta, fie in calitate de mireasa, mire, fie in calitate de nasi, domnisoare de onoare sau invitati si de aceea, prin intermediul blogului nostru, venim in ajutorul vostru cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Cu drag,

Echipa SelfEventS.ro