SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cruciulite botez elegante

IMG-BLOG

Alege cruciulite botez elegante pentru ceremonia de la biserica si ofera-le cadou celor veniti sa asiste la crestinarea bebelusului. Aceste cruciulite metalice, cu mici pietricele strass reprezinta o amintire de durata de la primul eveniment important din viata oricarui crestin: botezul.

Potrivit traditiei, cruciulitele sunt un cadou din partea nasilor pentru invitati. Acestea se poarta in piept, asemeni cocardelor pe parcursul slujbei de botez, iar cei care doresc le pot purta si la restaurant.

Cruciulitele elegante se pot alege in functie de culoarea funditei care poate fi in orice culoare dorita de catre client. Micile accesorii religioase pot fi utilizate ulterior ca pandantiv.

Cruciulitele sunt un simbol al lumii crestine si au rolul sa ii fereasca pe credinciosi de spiritele rele. De asemenea, cruciulitele sunt un simbol al mantuirii si reprezinta legatura intre credinciosi si Dumnezeu.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cruciulite botez elegante

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi