SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cutii de dar fetite

IMG-BLOG

Cutiile de dar sunt acele accesorii de botez folosite la restaurant de catre parintii unui bebelus pentru a colecta darurile de la invitati intr-un mod discret si elegant. Daca esti mama de fetita, poti alege din vasta oferta de cutii de dar fetite pusa la dispozitie de magazinul SelfEvents.ro

Alege cutii de dar unice, cu decor original, creat cu o deosebita atentie pentru detalii in atelierul propriu. Cutiile de dar ovale sunt practice si elegante. In ele incap aproximativ 150 plicuri de bani, iar dupa petrecerea de botez acestea raman o frumoasa amintire pentru familia micutei.

Alege cutii de dar imbracate in catifea si decorate cu ursuleti, perlute si panglici in diverse culori, care vin in ton cu celelalte elemente decorative folosite in sala de petrecere, cutii de dar din carton sau PVC, in functie de preferinte.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

O frumoasa cutie de dar pentru fetite este aceasta cutie de bani cu ursulet de plus, funda roz din satin cu figurina carucior in mijloc si perlute ivory. 

Cutia de bani are decor handmade. In ea incap aproximativ 150 plicuri de bani. Dupa botez, va fi o frumoasa amintire pentru parintii micutei.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-fetite-cu-ursulet-si-funda-roz-cu-figurina-carucior-2143.html

IMG-BLOG

Pentru primul eveniment important din viata unei fetite si anume petrecerea de botez, parintii micutei pot cumpara o cutie de bani eleganta, cu ursulet din plusfunde lila si perlute. Cutia de bani are decor handmade. In ea incap aproximativ 150 plicuri de bani. Dupa botez, va fi o frumoasa amintire pentru parintii micutei.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-fetite-cu-ursulet-si-funde-lila-2142.html

IMG-BLOG

Cutia de dar alba, in forma de carucior este lucrata manual din PVC alb. Rezistenta si eleganta, aceasta cutie de bani este suficient de incapatoare pentru aproximativ 50-75 plicuri de bani. Caruciorul se poate trimite montat, contracost sau bucati, in ambalajul sau de carton. Este usor de fixat si se poate pastra intreg sau demontat dupa petrecere.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Carucior-dar-botez-1779.html

 

IMG-BLOG

O cutie de dar simpatica cu ursulet roz de plus, funda mare roz cu buline albe si perlute este aceasta cutie de bani acoperita in catifea. 

Cutia de bani are decor handmade. In ea incap aproximativ 150 plicuri de bani. Dupa botez, va fi o frumoasa amintire pentru parintii micutei.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-fetite-cu-ursulet-roz-si-funde-roz-cu-buline-albe-2145.html

IMG-BLOG

Cu un decor simplu, dar de efect, cutia de dar pentru fetite cu ursulet plus, funda rosie cu buline si gargarita ii va face sa surada pe toti invitatii prezenti la petrecerea de botez. In cutia de dar se strang plicurile de bani de la invitati. 

In ea incap aproximativ 150 plicuri de bani. Dupa botez, va fi o frumoasa amintire pentru parintii micutei.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-cu-ursulet-fundite-rosii-cu-buline-albe-si-gargarita-2146.html

IMG-BLOG

Pentru primul eveniment important din viata unei fetite si anume petrecerea de botez, parintii micutei pot cumpara o cutie de bani eleganta, cu ursulet din plus, funde mov si perlute. Cutia de bani are decor handmade. In ea incap aproximativ 150 plicuri de bani. Dupa botez, va fi o frumoasa amintire pentru parintii micutei.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-fetite-cu-ursulet-si-funde-mov-2144.html

IMG-BLOG

Aceasta cutie de dar in forma de inima, vopsita in roz si decorata cu dantela este ideala pentru o petrecere intima, la care participa familia micutei botezate, nasii, dar si cativa prieteni apropiati. In cutie incap maxim 35 plicuri de bani.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-botez-inima-roz-1877.html

IMG-BLOG

Cutia de dar pentru botez de forma ovala este accesoriul perfect pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite. In aceasta cutie eleganta,cu ursulet plus, panglici roz prafuit si perlute, invitatii care participa la petrecerea de la restaurant pot lasa cadourile in bani pentru micul crestin.

In cutie incap aproximativ 150 plicuri de bani. Dupa botez, cutia de bani va fi o frumoasa amintire pentru parintii micutei.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-fetite-cu-ursulet-si-funda-roz-prafuit-1323.html

 

IMG-BLOG

Daca faci pregatiri pentru botezul bebelusului tau si vrei sa incluzi in tema petrecerii floarea-soarelui, atunci alege o cutie de dar cu ursulet din plusfunde galbene si figurina floarea-soarelui. Acest decor aduce speranta, bucurie si multe zambete pe chipurile celor prezenti.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-cu-ursulet-funde-galbene-si-floarea-soarelui-2149.html

 

IMG-BLOG

Pentru petrecerea de botez a unei fetite, foarte sugestiva este cutia de dar cu ursulet din plus, funde roz cu mesajul It s a girl si suzeta din plastic. Cutia de dar se foloseste la restaurant pentru strangerea plicurilor de bani.

Comanda cutii de dar fetite aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-cu-ursulet-funde-It-s-a-girl-si-suzeta-2151.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cutii de dar fetite

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi