SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Lumanari botez Cu drag de la nasi

IMG-BLOG

Daca se apropie momentul in care finul tau va primi taina botezului, in calitate de nasa trebuie sa alegi o lumanare botez sugestiva pentru acest eveniment solemn. Incearca noile lumanari botez cu mesajul Cu Drag de la nasi, decorate manual cu tulle in diverse culori, panglica asorta si dedicatie scrisa cu litere de mana.

In timp ce lumanarile cu decor bleu, albastru, bleumarin, verde sau turcoaz sunt destinate baietilor, exista si lumanari botez pentru fetite cu decor roz, rosu sau mov. 

Chiar daca nu sunt realizate in biserica, lumanarile din parafina cu mesajul Cu drag de la nasi pot fi folosite in cadrul ceremoniei religioase. Dupa eveniment, parintii bebelusului vor lua acasa lumanarea de botez si o pot aprinde la nevoie, cum ar fi in caz de boala.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Botezul este primul eveniment important din viata oricarui crestin. Pentru ca acest eveniment special sa fie memorabil, nasii bebelusului pot alege un articol esential pentru biserica, cum este o lumanare de botez cu decor turcoaz (tulle, panglici) si text scris de mana (”Cu mult drag de la nasi/ Azi m-am crestinat”).

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-turcoaz-Cu-mult-drag-de-la-nasi-1643.html

IMG-BLOG

Aceasta lumanare botez cu pampon mov din tulle, panglici satinate si mesaj "Cu mult drag de la nasi/Azi m-am crestinat" este decorata manual in atelierul SelfEvents.ro cu multa grija pentru detalii. Lumanarea este potrivita pentru botezul unei fetite.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-mov-Cu-mult-drag-de-la-nasi-2194.html

IMG-BLOG

Pentru o fetita gingasa, nasii ei de botez pot miza pe o lumanare botez cu decor roz pudra si un text sugestiv scris cu litere de mana: ”Cu mult drag de la nasi/ Azi m-am crestinat”. 

Lumanarea este potrivita pentru botezul unei fetite.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-roz-pudra-Cu-mult-drag-de-la-nasi-1644.html

IMG-BLOG

Pentru ca botezul este un eveniment special atat pentru ingerasul care urmeaza sa fie crestinat, cat si pentru parinti si nasi, se cuvine ca in aceasta zi festiva sa nu lipseasca lumanarea biserica frumos decorata.

Pentru o fetita dragalasa, nasii pot alege o lumanare cu tulle roz, dar si cu mesajul ”Cu mult drag de la nasi/Azi m-am crestinat.”

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-roz-Cu-mult-drag-de-la-nasi-1641.html

IMG-BLOG

Lumanarea de botez are rol estetic si practic in cadrul slujbei de botez, in sensul ca la fiecare eveniment din viata unui crestin se aprinde lumina, iar un copilas va porni pe drumul vietii tot in lumina. Alaturi de pamponul din tulle si panglicile satinate, pe lumanare este trecut mesajul ”Cu mult drag de la nasi/Azi m-am crestinat.”

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-verde-Cu-mult-drag-de-la-nasi-2195.html

IMG-BLOG

Lumanarea de botez poate fi aleasa dupa tema evenimentului. Pentru un botez de primavara organizat pentru o fetita, nasii de botez ai micutei pot oferi finei lor o lumanare cu decor tulle lila si cu un mesaj sugestiv scris cu litere de mana: ”Cu mult drag de la nasi/Azi m-am crestinat”.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-lila-Cu-mult-drag-de-la-nasi-2216.html

 

IMG-BLOG

Decorata manual cu tulle si panglici din satin, lumanarea cu decor albastru si mesaj ”Cu mult drag de la nasi/Azi m-am crestinat” va lasa o impresie de durata tuturor celor prezenti la eveniment, datorita decorului festiv, dar si a mesajului imprimat, care sugereaza ca finutul a primit un cadou din partea nasilor.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-albastru-Cu-mult-drag-de-la-nasi-2215.html

IMG-BLOG

In ziua botezului, baietelul cu ochi albastri poate sa primeasca din partea parintilor spirituali o lumanare cu decor bleu pe care scrie cu litere de mana ”Cu mult drag de la nasi/ Azi m-am crestinat”.

Decorata manual cu tulle si panglici din satin bleu, lumanarea va lasa o impresie de durata tuturor celor prezenti la eveniment.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-bleu-Cu-mult-drag-de-la-nasi-1640.html

IMG-BLOG

Ziua in care un copil devine crestin este un eveniment fericit atat pentru parintii bebelusului, cat si pentru nasii de botez ai acestuia. Lumanare cu pampon din tulle galben, panglici satinate in aceeasi culoare si mesajul sugestiv: ”Cu mult drag de la nasi/Azi m-am crestinat” este ideala pentru orice copilas care primeste taina botezului.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-galben-Cu-mult-drag-de-la-nasi-2217.html

IMG-BLOG

In ziua botezului, baietelul care poarta un costum elegant in tonuri inchise de bleumarin poate sa primeasca din partea parintilor spirituali o lumanare cu decor bleumarin pe care scrie cu litere de mana ”Cu mult drag de la nasi/ Azi m-am crestinat”.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-bleumarin-Cu-mult-drag-de-la-nasi-1637.html

IMG-BLOG

Lumanarea cu tulle si panglici din saten rosu iese in evidenta prin culoarea puternica a decorului, in timp ce textul scris cu litere de mana (”Cu mult drag de la nasi/ Azi m-am crestinat”) ii da o nota aparte acestui articol important.

Comanda lumanari botez Cu drag de la nasi aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-rosu-Cu-mult-drag-de-la-nasi-1642.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Lumanari botez Cu drag de la nasi

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%