SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Lumanari botez cu bebelus

IMG-BLOG

Pentru ca botezul este primul eveniment religios important din viata oricarui copilas, nasii acestuia pot alege lumanari botez cu bebelus jucarie pentru ceremonia religioasa. Lumanarile de botez cu tulle, panglici asortate si jucarie bebelus sunt foarte populare in zilele noastre, mai ales ca bebelusul se poate detasa ulterior si folosi ca atare.

Cadou de la nasi pentru ceremonia de crestinare a finului/finei lor, la finalul slujbei parintii bebelusului botezat vor lua acasa lumanarea pentru a o pastra ca amintire sau folosi in caz de nevoie.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Lumanarea de botez cu tulle pudrajucarie bebelus si panglica asortata este ideala pentru botezul unei fetite, care urmeaza sa primeasca taina mirungerii si taina botezului in aceeasi zi. Lumanarea este decorata manual in atelierul SelfEvents.ro cu multa grija pentru detalii.

Dupa botez, lumanarea va ramane la parintii fetitei care o pot folosi ori de cate ori simt nevoia. Bebelusul se poate detasa si folosi ulterior ca jucarie.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-tulle-pudra-si-bebelus-2220.html

IMG-BLOG

Lumanarea de botez decorata manual cu tulle rozpanglici satin si bebelus imbracat in costumas roz reprezinta o alegere sugestiva pentru primul eveniment important din viata oricarei fetite ce urmeaza sa primeasca taina botezului.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-fetite-tulle-si-bebelus-roz-2201.html

IMG-BLOG

Daca la botez se poarta culoarea lila, ia in consideratie pentru botezul unei fetite o lumanare cu decor tulle lilapanglica in nuante similare si bebelus alb, ce se poate detasa si folosi ulterior ca jucarie.

Aceasta lumanare cu decor handmade este o alegere sugestiva pentru primul eveniment important din viata oricarei fetite ce urmeaza sa primeasca taina botezului.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-cu-decor-lila-si-jucarie-bebelus-alb-2225.html

IMG-BLOG

Lumanarea de botez este decorata manual cu tulle albastrudantela in aceeasi culoare, panglica satinata si bebelus imbracat intr-un costumas alb, cu urechi de iepuras. Acest accesoriu botez este un frumos cadou din partea nasilor pentru micutul lor fin. Bebelusul se poate detasa si folosi pe post de jucarie.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-tulle-albastru-si-bebelus-1144.html

IMG-BLOG

Lumanarea de botez este o frumoasa amintire de la parintii spirituali ai bebelusului crestinat oferit celui mic, dar si familiei lui. Aceasta lumanare botez cu pampon din tulle si bebelus imbracat in costumas verde este o alegere eleganta pentru ceremonia de botez a micului crestin.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-decor-tulle-verde-menta-si-bebelus-1140.html

IMG-BLOG

Ia in consideratie pentru botezul unui bebelus o lumanare cu decor tulle galbenpanglica in nuante similare si bebelus alb, ce se poate detasa si folosi ulterior ca jucarie. Lumanarea cu decor galben simbolizeaza lumina si este ideala pentru un botez de vara.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-cu-decor-galben-si-jucarie-bebelus-alb-2224.html

IMG-BLOG

Acest articol biserica ce simbolizeaza lumina si speranta ca micul crestin va alege drumul cel drept in viata este cumparat de catre nasi, iar in timpul slujbei religioase, nasul este cel care va tine lumanarea de botez. Lumanarea are decor bleumarin din tulle si o jucarie bebelus atasata.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-cu-tulle-bleumarin-si-bebelus-1639.html

IMG-BLOG

Aceasta lumanare botez pentru baieti este un model decorat manual cu tulle turcoazpanglica satinata in aceeasi culoare si jucarie bebelus cu costumas alb, ce se poate detasa si folosi ca atare dupa botez.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-cu-tulle-si-panglica-turcoaz-si-jucarie-bebelus-2223.html

IMG-BLOG

Aceasta lumanare botez pentru baieti este un model decorat manual cu tulle bleujucarie bebelus cu costumas bleu si panglica satinata in aceeasi culoare. Lumanarea este tinuta de nas aprinsa in timpul slujbei religioase. Dupa botez, parintii bebelusului vor lua lumanarea acasa.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-cu-tulle-panglica-si-bebelus-cu-costumas-bleu-2221.html

IMG-BLOG

Deoarece crestinarea unui copilas este primul eveniment important din viata micutului, nasa de botez ar trebui sa se pregateasca din timp pentru acest eveniment important si sa aleaga nu doar trusoul de botez, ci si lumanarea.

O lumanare cu pampon din tulle mov si bebelus imbracat in costum de buburuza arata cu adevarat special si este o alegere inspirata.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-tulle-mov-si-bebelus-in-costum-de-buburuza-2200.html

IMG-BLOG

Lumanarea de botez decorata festiv cu tulle rosupanglica in aceeasi culoare si jucarie gargarita cu fata de copilas este accesoriul ideal pentru ceremonia de botez a unei fetite.

O lumanare cu pampon din tulle rosu, panglici asortate si bebelus imbracat in costum de buburuza arata cu adevarat special si este o alegere inspirata.

Comanda lumanari botez cu bebelus aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-cu-tulle-rosu-si-gargarita-2218.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Lumanari botez cu bebelus

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi