SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Lumanari botez cu flori

IMG-BLOG

In categoria de lumanari botez clasice, cele cu flori ocupa de ani de zile un loc fruntas printre doritori. In mod traditional, lumanarea de botez este un dar din partea nasilor pentru finutul/finuta lor. Lumanarile botez cu flori sunt decorate manual in atelierul SelfEvents.ro. Acestea au flori in diverse culori, dar si jucarie bebelus, care se poate detasa ulterior de lumanare.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG

Lumanarea de botez decorata cu flori artificiale in tonuri de lila, panglica asortata si buburuza cu chip de bebelus este un accesoriu adecvat pentru ceremonia de crestinare a unei fetite. Lumanarea este un cadou din partea nasilor pentru finuta lor.

In timpul ceremoniei religioase de botez, nasul va tine lumanarea. Ulterior, aceasta va fi luata acasa de catre parintii fetitei si aprinsa in caz de nevoie.

Comanda lumanari botez cu flori de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-flori-si-panglica-lila-cu-jucarie-buburuza-2222.html

IMG-BLOG

Aceasta lumanare pentru baieti este accesorizata cu un buchet de albastrele si un bebelus imbracat in costumas albastru, prins de lumanare cu un bold. 

Acest accesoriu botez cu buchet de trandafiri poate fi folosit in orice sezon, daca celelalte piese biserica vin in nuante de bleu sau albastru.

Comanda lumanari botez cu flori de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-buchet-albastrele-si-bebelus-2199.html

IMG-BLOG

Aceasta lumanare botez are buchetul de flori prins de lumanare cu ajutorul unei panglici satinate. Lumanarea este decorata manual in atelierul SelfEvents.ro, cu o grija deosebita pentru detalii. 

Comanda lumanari botez cu flori de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-flori-roz-fucsia-si-bebelus-alb-1885.html

IMG-BLOG

Un botez in stil traditional nu va trece neobservat daca nasii de botez ai copilului aleg piese in stil rustic, cum ar fi o lumanare botez floarea-soarelui, tricolor, clop, spice de grau si iuta.

Comanda lumanari botez cu flori de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-floarea-soarelui-tricolor-si-clop-1633.html

IMG-BLOG

Aceasta lumanare inalta cu decor roz este potrivita pentru botezul unei fetite. Lumanarea are un decor format dintr-un buchet de trandafiri artificialifigurina bebelus imbracat in costum roz si panglica dantela roz prinsa de buchetul de flori care se termina cu tulle alb.

Comanda lumanari botez cu flori de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-buchet-trandafiri-roz-bebelus-si-panglica-dantela-roz-1879.html

IMG-BLOG

Aceasta lumanare botez cu imaginea unui bebelus cu fundita in par, flori roz care imprejmuiesc lumanarea ca o coronita si dantela la baza este alegerea ideala pentru botezul unei fetite.

Comanda lumanari botez cu flori de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-cu-flori-roz-bebelus-si-dantela-1882.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Lumanari botez cu flori

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi