SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii botez in tendinte pentru 2019

IMG-BLOG

Daca in 2018 s-au purtat marturiile dulci in culori neutre, roz sau albastre, lucrurile nu se vor schimba foarte mult anul viitor, asa ca vor ramane in tendinte pentru 2019 marturii biberon, marturii semne de carte cu design sugestiv (ursulet, carucior), samulite albe, bleu sau roz, dar si alte marturii utile din sticla, fetru sau plastic.

Prima grija a parintilor va fi sa aleaga cadouri sugestive pentru tema botezului pe care sa le ofere invitatilor insotite de o eticheta cu numele copilasului si data evenimentului.

Daca marturiile de botez mentionate pana acum nu sunt ceea ce cauti, la fel de dragute sunt figurinele din sticla, ursuletii din fetru, borcanele de miere sau alte tipuri de marturii decorate manual (lumanari botez).

Lista completa de marturii botez este disponibila pe site-ul magazinului SelfEvents.ro.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile botez cutiute Baby Girl din carton roz cu fundita din organza asortata sunt cadoul perfect pentru invitatii care participa la prima petrecere importanta din viata unei fetite.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-Baby-Girl-1373.html.

IMG-BLOG

Marturiile botez cutiute Baby Boy din carton bleu cu fundita din organza asortata sunt cadoul perfect pentru invitatii care participa la prima petrecere importanta din viata unui baietel.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-Baby-Boy-1372.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile ursuleti au un design atractiv si reprezinta o frumoasa amintire de la botezul unei fetite. Ursuletii se ofera in cutiute albe din carton cu fundita si cartonas. Personalizarea produselor este gratuita.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-botez-ursuleti-din-sticla-roz-566.html.

IMG-BLOG

Marturiile iconita cu Iisus Hristos arata ca parintii micului crestin sunt apropiati de tainele Bisericii si vor sa ofere pe aceasta cale un cadou religios invitatilor, care sa le aduca noroc.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-iconita-botez-Iisus-Hristos-572.html.

IMG-BLOG

Orice mama mandra de puiul ei care doreste sa transmita sentimentele ei sincere fata de bebelus intr-un mod elegant, poate sa o faca cu ajutorul acestor ursuleti gatiti cu papion bleu.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-botez-ursuleti-din-sticla-bleu-565.html.

IMG-BLOG

Marturiile de botez Hello boy sunt alegerea potrivita pentru botezul unui baietel. Marturiile cosulet cu doi ursuleti de culoare bleu sunt realizate din fetru.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-botez-Hello-boy-575.html.

IMG-BLOG

Daca se apropie ziua botezului baietelului tau si nu vrei ca acest eveniment sa fie uitat prea usor de cei dragi, ofera-le invitatilor care vin la restaurant marturii botez din sarma, cum sunt bicicletele bleu cu trei roti.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-sarmulita/Marturii-botez-baieti-biciclete-sarma-bleu-1469.html.

 

IMG-BLOG

Micile biciclete cu trei roti sunt realizate din sarmulita impletita si vopsita in roz. Acestea au la spate un cosulet in care se pun bomboane. Se personalizeaza cu eticheta si fundita in culoarea dorita pentru a lasa oaspetilor o impresie de durata.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-sarmulita/Marturii-botez-fetite-biciclete-sarma-roz-1467.html.

 

IMG-BLOG

Pentru botezul unui copilas dragalas si plin de energie, parintii bebelusului pot alege marturii borcanele miere decorate festiv cu dantela alba, fundita roz fucsia cu perluta alba in mijloc si un fluturas multicolor lipit pe capac.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-botez-borcanele-miere-cu-fluturas-multicolor-1018.html.

 

IMG-BLOG

Aceste marturii amintire simbolizeaza luminarea sufletului micutei crestine, de aceea parintii copiilor ce urmeaza sa primeasca taina botezului aleg adesea astfel de cadouri pentru invitatii lor.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-satin-roz-cu-buline-si-fundita-mov-1067.html.

 

IMG-BLOG

Biberoanele botez bleu cu fundita si ursulet sunt alegerea perfecta pentru prima petrecere importanta din viata unui baietel. Acestea se umple cu bomboane colorate sau arahide si se pun pe mesele invitatilor la botez.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-botez-biberoane-bleu-563.html.

IMG-BLOG

Aceste marturii amintire sub forma de carucior sunt realizate din metal nichelat si ambalate in cutiute de carton cu capac transparent din plastic, pentru vizualizarea produselor.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-semne-carte/Marturii-botez-semn-de-carte-carucior-albastru-641.html.

 

IMG-BLOG

Deoarece sunt ambalate in cutiuta roz cu panglica si fundita satinata in aceeasi culoare, aceste marturii utile sunt sugestive pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-semne-carte/Marturii-botez-semn-de-carte-ursulet-639.html.

IMG-BLOG

Ramele bleu se personalizeaza cu o fotografie sugestiva inainte de a fi oferite invitatilor. Aceste marturii amintire sunt realizate din plastic si prevazute cu suport de sprijin si magnet.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-magnetice-trenulet-baieti-1101.html.

IMG-BLOG

Marturiile botez rame foto magnetice roz in forma de carucior sunt o idee inspirata pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-carucior-magnet-fete-1103.html.

IMG-BLOG

Micile marturii cutiute din carton bleu au baza patrata si se asambleaza usor. Modelul grafic in forma de carucior este realizat prin tehnica laser cut.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-carucior-bleu-513.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile sub forma de cutiute cu decupaj carucior roz sunt o alegere inspirata pentru petrecerea de botez a unei fetite. Se umple cu bomboane, se leaga cu un snur sus si se adauga o eticheta cu datele copilului.

Comanda marturii botez in tendinte pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-carucior-roz-514.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii botez in tendinte pentru 2019

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi