SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Recomandarea saptamanii: Marturii semne de carte cruce

IMG-BLOG

Fie ca te pregatesti de nunta sau de botez sau pur si simplu vrei sa oferi un cadou religios unei persoane dragi, in aceasta saptamana iti recomandam sa alegi marturiile semne de carte cruce.

In fiecare an, crestinii de pretutindeni serbeaza Ziua Crucii pe 14 septembrie, iar semnele de carte cu acest simbol crestin reprezinta un cadou sugestiv pentru orice eveniment celebrat la jumatatea primei luni de toamna.

Desi nuntile sunt interzise in zilele de post din an, cuplurile care au planificat de Ziua Crucii propria cununie civila, le pot oferi invitatilor prezenti la Starea Civila, iar mai tarziu la restaurant aceste semne de carte elegante.

Marturiile cruce sunt perfecte si pentru botez, mai ales ca acest simbol crestin ne insoteste zilnic in viata.

La SelfEvents.ro, alaturi de frumoasele iconite cu Maica Domnului si Iisus Hristos mai gasesti marturii semne de carte cruce pe care ti le recomandam cu caldura in aceasta saptamana si nu numai.

Cu siguranta persoanele care primesc in dar semne de carte cruce le vor pastra cu drag in cartea preferata.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Recomandarea saptamanii: Marturii semne de carte cruce

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi