SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Sticlute mir inima

IMG-BLOG

Pentru ca sticluta de mir este un accesoriu nelipsit din biserica la botez, este firesc ca aceasta sa nu fie o sticluta obisnuita, ci sa scoata in evidenta tema evenimentului. O sticluta in forma de inima poate sugera legatura puternica dintre bebelus, parinti si nasi, in timp ce decorul poate fi ales dupa sexul copilului sau dupa ceea ce vor sa transmita celor dragi apropiatii micutului crestin.

In mod firesc, sticluta de mir va fi cumparata de catre nasi, dar uleiul care va fi sfintit in biserica, respectiv vinul sunt aduse de catre parinti. Preotul va sfinti uleiul si va folosi sticluta de mir pentru a-l unge pe copilasul proaspat intrat in randul crestinilor. Dupa botez, nasa va unge bebelusul cu acelasi ulei sfintit la baita de a doua zi. Si, in sfarsit, sticluta de mir poate fi folosita timp de 40 de zile dupa botez, pentru ca uleiul sfintit il poate ocroti pe micut de boli, dar si de vise urate.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Printre cele mai importante articole de botez pe care trebuie sa le pregateasca nasii pentru biserica, sticluta de mir ocupa un loc aparte. Aceasta va fi folosita in timpul botezului, la mirungerea bebelusului, dar si dupa aceea. Alege o sticluta de mir inima cu fluture colorat pentru un botez perfect.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-fluture-colorat-1941.html

IMG-BLOG

Sticlutele de mir sunt printre cele mai importante articole de botez pe care trebuie sa le pregateasca nasii sau parintii bebelusului pentru biserica. Aceasta va fi folosita in timpul botezului, la mirungerea micutului, dar si dupa aceea. Alege o sticluta de mir inima cu figurina bufnita pentru un botez de neuitat.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-figurina-bufnita-1942.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu banda si bebelus roz este accesoriul perfect pentru botezul unei fetite. Preotul va unge fetita inainte sa o bage in cristelnita, iar nasa micutei va folosi uleiul sfintit dupa baita de a doua zi.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-figurina-bebelus-roz-1939.html

 

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu banda si carucior roz este accesoriul perfect pentru botezul unei fetite. Preotul va unge fetita inainte sa o bage in cristelnita, iar nasa micutei va folosi uleiul sfintit dupa baita de a doua zi.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-carucior-roz-1940.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu banda roz si figurina lemn Girl este accesoriul perfect pentru botezul unei fetite. Preotul va unge fetita inainte sa o bage in cristelnita, iar nasa micutei va folosi uleiul sfintit dupa baita de a doua zi.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-figurina-GIRL-1936.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu banda roz si figurina lemn barza care aduce in bocceluta un bebelus este accesoriul perfect pentru botezul unei fetite. Figurina sugereaza nasterea si fertilitatea, iar decorul roz se refera la o fetita.

Preotul va unge fetita inainte sa o bage in cristelnita, iar nasa micutei va folosi uleiul sfintit dupa baita de a doua zi.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-fetita-adusa-de-barza-1944.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu banda turcoaz si figurina Boy este accesoriul perfect pentru botezul unui baietel. Preotul va unge bebelusul inainte sa il introduca in cristelnita, iar nasa micutului va folosi uleiul sfintit dupa baita de a doua zi.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-figurina-baietel-si-banda-turcoaz-cu-buline-albe-1945.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu banda bleu si figurina lemn barza care aduce in bocceluta un bebelus este accesoriul perfect pentru botezul unui baietel. Figurina sugereaza nasterea si fertilitatea, iar decorul bleu se refera la un baiat.

Preotul va unge bebelusul inainte sa il bage in cristelnita, iar nasul micutului va folosi uleiul sfintit dupa baita de a doua zi.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-baietel-adus-de-barza-1943.html

IMG-BLOG

Printre cele mai importante articole de botez pe care trebuie sa le pregateasca nasii pentru biserica, sticluta de mir ocupa un loc aparte. Aceasta va fi folosita in timpul botezului, la mirungerea bebelusului, dar si dupa aceea. Alege o sticluta de mir inima cu floarea-soarelui pentru un botez perfect. Floarea-soarelui este asociata cu soarele, loialitatea, caldura, dar si cu sezonul estival.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-floarea-soarelui-1934.html

IMG-BLOG

Printre cele mai importante articole de botez pe care trebuie sa le pregateasca nasii pentru biserica, sticluta de mir ocupa un loc aparte. Aceasta va fi folosita in timpul botezului, la mirungerea bebelusului, dar si dupa aceea. Alege o sticluta de mir inima cu gargarita pentru un botez de primavara-vara.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-gargarita-1933.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu decor marin format din banda bleumarin si timona este accesoriul perfect pentru botezul unui baietel. Figurina sugereaza nasterea si fertilitatea, iar decorul bleumarin se refera la un baiat.

Preotul va unge bebelusul inainte sa il bage in cristelnita, iar nasul micutului va folosi uleiul sfintit dupa baita de a doua zi.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-decor-marin-1932.html

IMG-BLOG

Chiar daca momentul in care un copilas primeste taina botezului este unul solemn, piesele folosite la biserica, in cadrul slujbei religioase pot avea decor vesel. Spre exemplu, sticluta de mir decorata cu o banda verde menta si figurina baietel vesel, cu un cadou in mana este sugestiva pentru acest eveniment.

Comanda sticlute de mir inima de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-inima-cu-baietel-si-banda-verde-menta-1937.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Sticlute mir inima

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi