SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Trusouri traditionale botez 2020

IMG-BLOG

Trusourile traditionale botez au devenit foarte populare in ultimii ani, iar in 2020 parintii spirituali ai bebelusilor care urmeaza sa primeasca taina botezului pot cumpara pentru finii lor trusouri cu motive traditionale, cum ar fi spice de grau, clop, tricolor, dansatori populari etc.

Aceste trusouri contin de regula prosop si sapun pentru preot, respectiv cateva accesorii esentiale pentru bebelusi, cum ar fi: prosop bumbac pentru micut, panza de mir, panglica pentru panza de mir, sticluta de mir. Unele trusouri contin si cutiuta pentru prima suvita sau acest accesoriu poate fi cumparat separat.

Trusourile pot fi ambalate in cutii dreptungiulare, in cosulete sau in cutii landou. Acestea din urma sunt foarte cerute pe piata. Daca esti nasa de botez, iar parintii bebelusului au ales tema traditionala pentru primul eveniment important din viata bebelusului, atunci cu siguranta trebuie sa alegi un trusou pentru fetite sau un trusou pentru baieti de la SelfEvents.ro.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG

Pentru un botez programat in preajma zilei de 1 Decembrie, cea mai buna alegere este trusoul alb cu model traditional. Acesta este un cadou din partea nasilor pentru finutul sau finuta lor, care ii va incanta cu siguranta pe toti cei prezenti.

Piesele din trusou cu model specific traditional si banda tricolor este ambalat intr-un cosulet rustic.

Comanda trusouri traditionale botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-alb-model-traditional-825.html

IMG-BLOG

Trusoul de botez cu fetita imbracata in straie populare este ideal pentru o mica crestina. Acesta are ca model fetita in straie populare. Modelul este brodat pe panza de mir si prosop bebelus. 

Comanda trusouri traditionale botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-fetita-in-straie-populare-832.html

IMG-BLOG

Fie ca esti nasa de baiat sau de fetita, un trusou botez cu model popular este perfect pentru ambele sexe. Daca parintii bebelusului organizeaza un botez in stil traditional, cu siguranta vor fi incantati de trusoul biserica cu model palarie si steag tricolor.

Comanda trusouri traditionale botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-model-popular-1157.html

IMG-BLOG

Trusourile cu motive traditionale au un design placut si sunt foarte apreciate atat de parintii, cat si de nasii bebelusilor care urmeaza sa intre in randul crestinilor.

De aceea, daca urmeaza sa fii nasa de botez, un trusou botez rosu cu motive traditionale este o alegere inspirata pentru micuta ta fina.

Comanda trusouri traditionale botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-rosu-cu-motive-traditionale-829.html

IMG-BLOG

Trusoul de botez rustic contine sapte piese. Alaturi de cele doua prosoape pentru preot si bebelus, acesta este completat si cu alte accesorii necesare pentru cel mic. Trusoul este ideal pentru o ceremonie de botez in stil traditional.

Comanda trusouri traditionale botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-rustic-cu-dansatori-populari-830.html

IMG-BLOG

Parintii unui bebelus atasati de stilul rustic pot alege pentru ceremonia de botez un trusou in stil traditional ambalat intr-o cutie landou decorata cu iuta.

Plantele brodate in culorile nationale, panglica tricolor si floarea-soarelui intregesc decorul unui trusou in stil rustic.

Acest trusou biserica este potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baieti.

Comanda trusouri traditionale botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-stil-traditional-1605.html

 

IMG-BLOG

Parintii unui bebelus atasati de stilul rustic pot alege pentru ceremonia de botez un trusou in stil traditional cu steag tricolor, floarea-soarelui si tarancute.

Acest trusou biserica este potrivit mai ales pentru fetite.

Comanda trusouri traditionale botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-traditional-cu-steag-tricolor-1624.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Trusouri traditionale botez 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi