SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Accesorii de mireasa: Bentite de par stil grecesc

IMG-BLOG

Bentitele de par stil grecesc sunt printre cele mai ieftine si elegante accesorii de mireasa pe care le poti purta la nunta. Cu un design simplu, inspirat din natura, bentitele metalice le fac pe miresele contemporane sa concureze la frumusete cu zeitele antice.

Daca Afrodita, Hera sau Atena te inspira, alege accesorii de mireasa in stil grecesc pentru tine, dar si pentru domnisoarele tale de onoare. Pentru ca tu sa iti alegi cu usurinta bentita favorita, fara sa pierzi timp cautand tendintele in materie de accesorii mireasa, am facut o selectie cu cele mai populare bentite stil grecesc.

Bentitele din metal auriu si argintiu, decorate cu frunze, cristale, flori si perle sunt magnifice. Daca si tie iti plac accesoriile minimaliste, alege de la SelfEvents.ro acele accesorii de par care arata superb cu o coafura lejera.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Accesorii de mireasa: Bentite de par stil grecesc

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi