SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Voaluri de mireasa cu dantela by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Daca vrei sa porti accesorii trendy la nunta programata in 2017, alege unul dintre voalurile de mireasa cu dantela by SelfEvents.ro care vine in ton cu rochia ta de mireasa si iti incadreaza perfect chipul angelic.

De la voalurile de mireasa catedrala care iti ofera un look de regina la voalurile scurte pana la jumatatea bratului, o mireasa dornica sa respecte traditiile de nunta poate sa isi defineasca coafura de mireasa cu ajutorul unui voal care se prinde in par fie cu pieptan, fie cu agrafe.

Printre cele mai dorite accesorii de mireasa ale momentului, voalul cu dantela ocupa un loc fruntas, mai ales cel in stil spaniol. Acest voal atemporal este perfect pentru miresele inalte deoarece masoara aproape trei metri si depaseste in lungime o rochie cu trena lunga.

Unei mirese minione i se potriveste mai bine voalul scurt pana la cot, care poate fi de asemenea decorat cu dantela. Ia-ti mai intai rochia de mireasa, iar dupa aceeea alege si un voal din tulle impodobit cu dantela, in nuante de ivory sau alb care sa iti valorifice intreaga tinuta. O data ce ai selectat voalul de mireasa, mai poti alege un cordon glam pentru rochie, dar si manusi mireasa.

La SelfEvents.ro accesoriile de mireasa au preturi avantajoase, astfel incat miresele si invitatii lor sa se bucure de nunta perfecta!

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Voaluri de mireasa cu dantela by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi