SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Casute dar nunta pentru 2020

IMG-BLOG

Pentru ca sezonul nuntilor din acest an se apropie de sfarsit, o data cu data si tema nuntii, viitorii miri trebuie sa isi aleaga casute dar nunta pentru 2020, precum si alte articole de petrecere (pahare miri si nasi, tacamuri tort etc).

Cutiile de bani sunt acele accesorii care nu trebuie sa lipseasca din sala de receptie, iar acestea se aleg dupa model, materialul din care sunt confectionate si capacitate. De la cufere de dar din carton la casute de bani din PVC, oferta de cutii bani pentru 2020 este destul de generoasa.

Cel mai sigur este ca mirii sa aleaga o casuta dar nunta incapatoare daca au minim 100 invitati sau un set accesorii nunta special care se va transforma intr-un suvenir drag dupa eveniment.

In continuare iti prezentam oferta SelfEvents.ro in materie de casute dar pentru 2020. Urmareste reducerile de sezon si este posibil sa achizitionezi o cutie de bani sau un set accesorii nunta la pret promotional.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Cufarul de dar nunta cu capac albastru si fundite din organza este ideal pentru orice tip de nunta de la rustic la vintage. Poti folosi acest model de cufar la o nunta cu maxim 100 invitati.

Comanda casute dar nunta 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-albastru-396.html

IMG-BLOG

In aceasta casuta de dar cu dantela, mesaj si imaginea mirilor in nuante de ivory incap pana la 150 plicuri de bani. Casuta este realizata din carton rezistent. In ea poti pastra amintirile de la nunta.

Comanda casute dar nunta 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-ivory-131.html

IMG-BLOG

Acest cufar de dar cu decor ivory (fotografie si dantela ivory) este ideal pentru o nunta in stil clasic. In cutie incap 150 plicuri. Cufarul este realizat din carton lucios de calitate.

Dupa nunta, cufarul de dar este folosit pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-ivory-128.html

IMG-BLOG

Aceasta casuta de dar din carton alb cu dantela si foto miri bordo este ideala pentru receptia de la restaurant cu maxim 150 invitati. Casuta de dar cu mesajul Casa de piatra poate fi personalizata contra cost cu numele mirilor si data nuntii.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-bordo-134.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar de mici dimensiuni din carton ondulat cu corp alb si capac rosu este ideal pentru nuntile cu mai putini invitati. Cufarul are fundite albe. Il poti pastra ca amintire dupa nunta cu diferite obiecte dragi in interior.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-rosu-397.html

 

IMG-BLOG

Alege o casuta de dar nunta cu acoperis argintiu, dantela si imaginea mirilor in aceeasi culoare. Aceasta cutie de dar in forma de casuta este ideala pentru receptia de la restaurant cu maxim 150 invitati. Casuta de dar cu mesajul Casa de piatra poate fi personalizata contra cost cu numele mirilor si data nuntii.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-argintie-1873.html

IMG-BLOG

Alege o casuta de dar nunta cu acoperis roz fucsia, dantela si imaginea mirilor in aceeasi culoare. Aceasta cutie de dar in forma de casuta este ideala pentru receptia de la restaurant cu maxim 150 invitati. Casuta de dar cu mesajul Casa de piatra poate fi personalizata contra cost cu numele mirilor si data nuntii.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-roz-fucsia-1872.html

IMG-BLOG

Cutia de dar inima roz cu dantela si fundita este ideala pentru o nunta romantica cu putini invitati. In cutie incap maxim 50 plicuri de bani. Dupa nunta poti pastra cele mai frumoase amintiri in cutia inima.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cutie-de-dar-nunta-inima-roz-1876.html

 

IMG-BLOG

Frumoasa cutie de dar are o forma clasica, intalnita frecvent la nuntile rustice, dar si la botez are acoperis verde si este decorata cu fundita alba si fluturas. Cufarul este realizat din carton ondulat. In el incap aproximativ 125 plicuri de bani. 

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-verde-cu-fluturas-395.html

IMG-BLOG

Alege pentru cel mai important eveniment din viata voastra un cufar de dar micut, dar simpatic, din carton ondulat, cu capac mov si fundita. Acesta este ideal pentru a strange banii de la nunta intr-un mod discret si elegant.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-mov-1887.html

IMG-BLOG

Casuta de dar mov este perfecta pentru nuntile regale. Cutia de bani are acoperis mov, iar dantela si fotografia mirilor este in aceeasi culoare. Pe acoperis este scris mesajul "Casa de piatra" ce poate fi inlocuit cu un cartonas pe care se imprima numele mirilor si data evenimentului. Personalizarea costa 20 lei.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-mov-133.html.

IMG-BLOG

Casuta de dar rosie este perfecta pentru nuntile romantice. Cutia de bani are acoperis rosu, iar dantela si fotografia mirilor este in aceeasi culoare. Pe acoperis este scris mesajul "Casa de piatra" ce poate fi inlocuit cu un cartonas pe care se imprima numele mirilor si data evenimentului. Personalizarea costa 20 lei.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-rosie-130.html

IMG-BLOG

Acest cufar de dar cu decor alb (fotografie si dantela alba) este ideal pentru o nunta in stil clasic. In cutie incap 150 plicuri. Cufarul este realizat din carton lucios de calitate.

Dupa nunta, cufarul de dar este folosit pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-cu-dantela-alba-123.html.

IMG-BLOG

Acest cufar de dar cu trandafir visiniu si fundita alba este destinat evenimentelor cu maxim 125 de invitati. Dimensiuni: 31 cm lungime, 28 cm inaltime, 18 cm latime.

Dupa nunta, acest cufar elegant poate fi pastrat ca amintire si transformat intr-un accesoriu potrivit pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-nunta-fundita-trandafir-visiniu-389.html.

IMG-BLOG

Aceasta casuta de dar din carton cu acoperis albastru, imaginea mirilor, dantela si mesajul Casa de piatra ce poate fi schimbat cu numele mirilor si data nuntii este ideala pentru 2020 cand se poarta culorile inspirate de ocean.

Dupa eveniment, casuta de dar nunta poate fi transformata intr-un loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri. Casuta de dar are capacitate de aproximativ 150 plicuri de bani.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-albastra-387.html.

IMG-BLOG

Aceasta cutie de bani alba, lucrata manual din PVC este ideala pentru evenimentele cu multi invitati (aproximativ 150 persoane). Pe una dintre laturile acoperisului are un decupaj, special conceput pentru a le permite invitatilor sa introduca plicurile de bani.

Vila cu mesajul Just Married (proaspat casatoriti) se poate demonta si pastra in locuinta intreaga sau bucati. Dupa petrecerea de la restaurant poate fi pastrata ca amintire sau folosita pentru depozitarea diferitelor articole decorative de la nunta.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Vila-dar-nunta-Just-Married-1780.html.

IMG-BLOG

Casuta de dar nunta alba este o cutie cu design clasic, ce poate fi folosita pentru strangerea plicurilor de bani de la invitati. Aceasta este realizata din PVC si este potrivita pentru nuntile cu minim 100 invitati. Casuta se poate demonta si pastra in locuinta intreaga sau bucati. Dupa petrecerea de la restaurant poate fi pastrata ca amintire sau folosita pentru depozitarea diferitelor articole decorative de la nunta.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Casuta-dar-nunta-alba-1777.html.

IMG-BLOG

Acest set de cutii carte, realizat din carton si decorat cu motive inspirate din natura (flori, fluturi, pasari), dar si cu Turnul Eiffel este format din trei accesorii nunta, esentiale pentru un eveniment magic si anume:

- cutie de dar in forma de carte, folosita pentru strangerea plicurilor de bani,

- cutie de amintiri sau alte accesorii de mireasa

- cutie de mesaje.

Setul este potrivit pentru nuntile restranse si romantice cu tema Paris, de la care nu lipsesc iubitorii de lectura.

Comanda setul de nunta Paris de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/set-nunta/Set-3-cutii-nunta-Paris-in-forma-de-carte-467.html.

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara in culori pastel, acest cufar de dar cu fotografie si dantela lila este o alegere potrivita. In cufar incap aproximativ 150 plicuri.

Dupa nunta, casuta de dar cufar este locul perfect pentru pastrarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda casute dar nunta pentru 2020 de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-cu-dantela-lila-129.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Casute dar nunta pentru 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi