Cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019

Suntem convinsi ca anul urmator este incarcat de evenimente fericite, iar tinerii insuratei care isi organizeaza nunta din timp, vor sa afle cu siguranta care sunt cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019.

In principiu, se poarta marturiile cu ceva dulce in interior (cutiute, sarmulita, borcanele miere), dar si marturii de nunta practice (solnite din ceramica pentru sare si piper, semne de carte etc).

Daca v-am starnit curiozitatea, iata in continuare cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019. Indiferent de modelul ales, le recomandam mirilor sa le ofere oaspetilor personalizate cu numele lor si data evenimentului sau cu o fotografie sugestiva, in cazul ramelor foto.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Marturii de nunta sare si piper inima Mrs & Mr

Marturiile de nunta sare si piper sunt cadouri de nunta practice, iar designul lor le recomanda inclusiv pentru evenimentele Black-Tie. Se ofera in cutiute cadou cu eticheta si fundita in culoarea dorita.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-sare-si-piper-inima-Mrs-Mr-370.html.

Marturii nunta desfacator de sticla Turnul Eiffel

Daca organizezi o nunta cu tema Paris, atunci marturiile de nunta desfacator de sticla Turnul Eiffel sunt cadoul cel mai potrivit pentru invitatii tai.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-desfacator-de-sticla-Turnul-Eiffel-355.html.

Marturii nunta biciclete din sarma

Bicicletele din sarma sunt o amintire draguta de la nunta. Acestea se ofera cu ceva dulce sau boabe de cafea la nuntile vintage si nu numai, cu eticheta si fundita in culoarea dorita.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-biciclete-sarma-188.html.

 

Aceste marturii de nunta pot fi folosite pentru pastrarea optima a vinului, imediat dupa ce sticla a fost desfacuta.

Aceste marturii de nunta pot fi folosite pentru pastrarea optima a vinului, imediat dupa ce sticla a fost desfacuta.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-dop-de-sticla-inima-356.html.

 

Marturii nunta cutiute fluture bleu

In timp ce culoarea marturiei poate simboliza cerul senin, fluturele este simbolul sperantei si a increderii in noi inceputuri. De asemenea, tot fluturele simbolizeaza pacea si bucuria, motiv pentru care aceste marturii cutiute sunt ideale pentru nuntile in aer liber.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-bleu-458.html.

Marturii nunta casuta din sarmulita alba

Marturiile de nunta casuta din sarma alba simbolizeaza primul camin al mirilor in calitate de sot si sotie. Acesta este redat prin intermediul unui cuib pentru pasari.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-casuta-din-sarmulita-alba-477.html.

Marturii iconita nunta Iisus Hristos

Atunci cand nu stii ce cadouri simbolice sa oferi invitatilor prezenti la nunta, poti miza pe un cadou amintire, cum ar fi un simbol crestin sub forma unei iconite cu Iisus Hristos.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-iconita-nunta-Iisus-Hristos-571.html.

Marturii de nunta semn de carte Love

Indiferent de tematica nuntii, iubirea este sentimentul care i-a unit in sfanta casatorie pe cei doi miri, de aceea semnele de carte Love sunt cadourile perfecte pentru invitatii prezenti la o nunta.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-Love-377.html.

 

Marturii borcanele miere nunta dantela alba si floarea-soarelui

Marturiile borcanele miere sunt decorate festiv cu dantela alba, fundita portocalie si jumatate de perluta de culoarea piersicii, iar pe capac  este lipit un abtibild cu floarea-soarelui.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-dantela-alba-si-floarea-soarelui-1044.html.

 

Marturii nunta lumanari banda verde smarald, dantela alba si fundita verde

Pentru o nunta regala in contrast verde smarald si alb, o alegere inspirata sunt marturiile de nunta decorate manual cu o banda verde din satin, dantela alba, fundita satinata asortata si sase jumatati de perla.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-nunta-lumanari-banda-verde-smarald-dantela-alba-si-fundita-verde-602.html.

 

Marturii nunta rame foto caleasca

Rama foto caleasca este realizata din plastic, iar aspectul vintage este dat de culoare si desgin.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-caleasca-1231.html.

 

Marturii nunta cutiute albe miri

Cele mai sugestive marturii de nunta pe care protagonistii principali ai evenimentului le pot oferi la restaurant invitatilor sunt marturiile cutiute albe cu mirii.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-miri-1395.html.

Comentarii pentru articolul Cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019

Articole similare din categoria Organizare nunta

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Organizarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru ca lucrurile sa isi...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,99 4,99
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,84 9,80
Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez,...
RON 4,80 6,00
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 3,99 4,99
Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in...
RON 4,80 6,00

Reduceri

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00