SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019

IMG-BLOG

Suntem convinsi ca anul urmator este incarcat de evenimente fericite, iar tinerii insuratei care isi organizeaza nunta din timp, vor sa afle cu siguranta care sunt cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019.

In principiu, se poarta marturiile cu ceva dulce in interior (cutiute, sarmulita, borcanele miere), dar si marturii de nunta practice (solnite din ceramica pentru sare si piper, semne de carte etc).

Daca v-am starnit curiozitatea, iata in continuare cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019. Indiferent de modelul ales, le recomandam mirilor sa le ofere oaspetilor personalizate cu numele lor si data evenimentului sau cu o fotografie sugestiva, in cazul ramelor foto.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile de nunta sare si piper sunt cadouri de nunta practice, iar designul lor le recomanda inclusiv pentru evenimentele Black-Tie. Se ofera in cutiute cadou cu eticheta si fundita in culoarea dorita.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-sare-si-piper-inima-Mrs-Mr-370.html.

IMG-BLOG

Daca organizezi o nunta cu tema Paris, atunci marturiile de nunta desfacator de sticla Turnul Eiffel sunt cadoul cel mai potrivit pentru invitatii tai.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-desfacator-de-sticla-Turnul-Eiffel-355.html.

IMG-BLOG

Bicicletele din sarma sunt o amintire draguta de la nunta. Acestea se ofera cu ceva dulce sau boabe de cafea la nuntile vintage si nu numai, cu eticheta si fundita in culoarea dorita.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-biciclete-sarma-188.html.

 

IMG-BLOG

Aceste marturii de nunta pot fi folosite pentru pastrarea optima a vinului, imediat dupa ce sticla a fost desfacuta.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-dop-de-sticla-inima-356.html.

 

IMG-BLOG

In timp ce culoarea marturiei poate simboliza cerul senin, fluturele este simbolul sperantei si a increderii in noi inceputuri. De asemenea, tot fluturele simbolizeaza pacea si bucuria, motiv pentru care aceste marturii cutiute sunt ideale pentru nuntile in aer liber.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-bleu-458.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta casuta din sarma alba simbolizeaza primul camin al mirilor in calitate de sot si sotie. Acesta este redat prin intermediul unui cuib pentru pasari.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-casuta-din-sarmulita-alba-477.html.

IMG-BLOG

Atunci cand nu stii ce cadouri simbolice sa oferi invitatilor prezenti la nunta, poti miza pe un cadou amintire, cum ar fi un simbol crestin sub forma unei iconite cu Iisus Hristos.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-iconita-nunta-Iisus-Hristos-571.html.

IMG-BLOG

Indiferent de tematica nuntii, iubirea este sentimentul care i-a unit in sfanta casatorie pe cei doi miri, de aceea semnele de carte Love sunt cadourile perfecte pentru invitatii prezenti la o nunta.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-Love-377.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere sunt decorate festiv cu dantela alba, fundita portocalie si jumatate de perluta de culoarea piersicii, iar pe capac  este lipit un abtibild cu floarea-soarelui.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-dantela-alba-si-floarea-soarelui-1044.html.

 

IMG-BLOG

Pentru o nunta regala in contrast verde smarald si alb, o alegere inspirata sunt marturiile de nunta decorate manual cu o banda verde din satin, dantela alba, fundita satinata asortata si sase jumatati de perla.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-nunta-lumanari-banda-verde-smarald-dantela-alba-si-fundita-verde-602.html.

 

IMG-BLOG

Rama foto caleasca este realizata din plastic, iar aspectul vintage este dat de culoare si desgin.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-caleasca-1231.html.

 

IMG-BLOG

Cele mai sugestive marturii de nunta pe care protagonistii principali ai evenimentului le pot oferi la restaurant invitatilor sunt marturiile cutiute albe cu mirii.

Comanda cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-miri-1395.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cele mai ravnite marturii nunta pentru 2019

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi