SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cosulete de nunta pentru cocarde sau petale by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Cosuletele de nunta pentru cocarde sau petale sunt acele accesorii practice, tot mai des intalnite in cadrul nuntilor religioase. Pentru ca este mai elegant sa transporti cocardele sau petalele cu flori intr-un cosulet, cuplurile care urmeaza sa isi spuna "Da" in biserica, cumpara cosulete de nunta.

Daca vrei si tu sa achizitionezi un cosulet pentru cocarde sau petale, iti propunem sa alegi de la magazinul online SelfEvents.ro un cosulet sau un set de accesorii nunta care contine mai multe lucruri utile. In timp ce cosuletul pentru petale este dus de fetita cu flori, pernuta de verighete cade in sarcina purtatorului de inele.

Noi iti recomandam patru cosulete nunta pentru cocarde la un pret accesibil pe care le poti comanda online. Acestea sunt realizate din tafta si impodobite cu dantela, floricele, margele sau inimioare.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Cosuletul pentru cocarde cu dantela este un accesoriu de nunta ce nu trebuie sa lipseasca din biserica. Acest cosulet ivory este realizat din tafta si decorat cu o bordura transparenta cu model dantela.

Comanda acest cosulet de nunta aici: http://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-cu-dantela-167.html

IMG-BLOG

Cosulet de nunta elegant, ideal pentru transportarea cocardelor sau a petalelor de flori. Acesta este realizat dintr-un material textil de inalta calitate, cu pliuri din material de tafta.

Comanda acest cosulet de nunta aici: http://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-cu-floricele-portocalii-166.html

IMG-BLOG

Cosulet de cocarde ivory realizat din tafta si folosit la ceremonia religioasa pentru transportul cocardelor sau a petalelor. Cosuletul de nunta se remarca printr-un design minimalist, dar elegant.

Comanda acest cosulet de nunta aici: http://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-cu-fundite-si-inimioare-169.html

IMG-BLOG

Cosulet de cocarde elegant, cu design minimalist, realizat din tafta ivory si decorat cu fundite si floricele din margele.

Comanda acest cosulet de nunta aici: http://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-cu-fundite-si-margele-168.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cosulete de nunta pentru cocarde sau petale by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi