SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Pantone a ales culoarea anului 2019. Vezi ce simbolizeaza

IMG-BLOG

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2019, iar aceasta este "living coral", descrisa de specialisti ca fiind o "nuanta de corai plina de viata, cu irizatii aurii, ce energizeaza".

Vibranta culoare a anului 2019 ne imbratiseaza cu caldura ei si simbolizeaza optimismul, bucuria, dar si expresia jucausa a oamenilor plini de energie.

Reprezentand fuziunea vietii moderne, PANTONE Living Coral este o culoare care se dezvolta in mediul natural de viata si, in același timp, este o prezenta plina de viata in social media.

In ceea ce priveste evenimentele organizate in 2019, corai este potrivit mai ales pentru botezul unei fetite, dar si pentru o nunta de vara in culori vibrante. Corai poate fi incorporat in nuntile cu tematica marina pentru ca evoca modul in care recifele de corali ofera adapost faunei marine, care vine in culori atat de diferite, dar animate.

Fie ca esti mama de fetita, nasa de botez sau mireasa, noi iti recomandam sa alegi marturii cu fundita corai, iar decorul din sala de petrecere sa fie cat mai vesel.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Sursa: Pantone.com

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Pantone a ales culoarea anului 2019. Vezi ce simbolizeaza

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi