SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cum sa te casatoresti in plina epidemie de coronavirus?

IMG-BLOG

Epidemia de coronavirus a schimbat vietile oamenilor la nivel global in ultimele saptamani, iar in Romania, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta, multe cupluri isi pun tot mai serios intrebarea daca se mai pot casatori la data stabilita.

In plus, cei care nu amana nunta sau nu se razgandesc in privinta casatoriei nu mai pot organiza evenimente in spatii inchise.

Chiar daca epidemia de coronavirus schimba planurile de nunta pentru multe cupluri, cei care nu s-au casatorit legal, dar urmeaza sa se cunune la Starea Civila, trebuie sa stie ca in Camera Deputatilor s-a aprobat in unanimitate marti, 10 martie, proiectul de lege care prevede incheierea casatoriei in spatii libere, cum sunt gradinile publice, parcurile sau muzeele, conform Agerpres.

In acest sens, cuplurile care vor sa se casatoreasca in afara oficiului de stare civila de care apartin, trebuie sa faca o cerere la primar si cu aprobarea primariei competente, viitorii insuratei se pot casatori in mijlocul naturii.

Acest proiect de lege, initiat de Florin Roman, deputat PNL vine in completarea alineatului 2 din articolul 24, din Legea nr.119/1996 cu privire la actele de starea civila.

Deoarece Camera Deputatilor este forul decizional, cuplurile care vor sa se cunune civil pot intreprinde toate demersurile necesare in acest sens.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cum sa te casatoresti in plina epidemie de coronavirus?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi