SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Nunta de iarna in alb: Ce piese decorative poti folosi la eveniment?

IMG-BLOG

Nuntile de iarna in alb sunt pline de farmec daca mirii aleg piese decorative albe pentru evenimentul lor. De la decorul pentru masinile mirilor si ale invitatilor la paharele pentru toast si tacamurile de tort, exista o multime de accesorii elegante cu decor alb pentru biserica si petrecere.

In continuare, vi le prezentam pe cele mai sugestive, insa magazinul SelfEvents.ro va asteapta si cu alte accesorii nunta albe sau colorate.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru ca jobenul este un obiect vestimentar specific domnilor eleganti, va fi usor de recunoscut masina mirelui dupa decorul auto format din straturi de tulle si palarie neagra din fetru.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-joben-masina-mire-1233.html.

IMG-BLOG

Acest ornament auto cu tulle alb si trandafiri, ideal pentru masina miresei, se fixeaza cu ajutorul unor snururi subtiri, cusute de tulle.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-tulle-alb-si-trandafiri-1445.html.

IMG-BLOG

Pentru ca o nunta fara invitati nu este completa, mirii pot decora masinile domnisoarelor si cavalerilor de onoare cu tulle alb.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masini-nunta-din-tulle-alb-179.html.

IMG-BLOG

Pernuta pentru verighete alba din tulle cu trandafiri in mijloc, sub forma unui buchetel elegant este ideala pentru cununia religioasa.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/pernute-verighete-nunta/Pernuta-verighete-Mr-si-Mrs-164.html.

IMG-BLOG

Cele mai sugestive marturii de nunta pe care protagonistii principali ai evenimentului le pot oferi la restaurant invitatilor sunt marturiile cutiute albe cu mirii.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-miri-1395.html.

IMG-BLOG

Adauga nuntii tale o semnificatie speciala si foloseste la servirea desertului un set de tort nunta elegant, format dintr-un cutit pentru taierea tortului si paleta.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/tacamuri-tort-nunta/Set-tacamuri-tort-nunta-inimi-151.html.

IMG-BLOG

Cufarul dar nunta realizat din carton lucios ivory cu model cerculete este perfect pentru strangerea darurilor in bani. In acest cufar incap 100-150 invitati.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-cu-dantela-alba-123.html.

IMG-BLOG

Paharele de sampanie pentru toastul mirilor cu decor alb (pahar mireasa) si decor negru (paharul mirelui) sunt foarte elegante si pot fi folosite la evenimente formale tip Black-Tie.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-albe-mire-si-mireasa-148.html.

IMG-BLOG

Exista o multime de posibilitati de a folosi petalele de trandafiri la nunta, iar una dintre ele este in biserica. Cu ele poti marca drumul miresei spre altar.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Petale-trandafiri-albi-nunta-421.html.

IMG-BLOG

Cocardele trandafir alb cu fundita alba simbolizeaza sinceritatea, inocenta, dar si adevarul si sunt realizate manual din spuma moale. Acestea se prind la nunta in pieptul invitatilor cu un bold.

Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cocarde-nunta/Cocarde-trandafir-alb-fundita-alba-1250.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Nunta de iarna in alb: Ce piese decorative poti folosi la eveniment?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi