SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii de nunta rame foto vintage

IMG-BLOG

La nuntile clasice si retro se poarta marturiile rame foto vintage, realizate din plastic dur, cu aspect de cupru. O marturie rama foto cu poza preferata reprezinta un cadou deosebit pentru invitatii prezenti la nunta sau la botez.

Ramele foto vintage sunt un cadou amintire, usor de personalizat, care face placere oricarui invitat. In plus, pretul mic al acestor marturii ii determina pe multi miri sa aleaga aceste mici obiecte pentru cei dragi.

Usor de personalizat, ramele foto pot fi daruite cu o fotografie a cuplului de insuratei sau cu un mesaj scris. Cei care doresc pot folosi marturiile de nunta rame foto si ca numere de masa, mai ales ca acestea au suport de sprijin pentru sustinerea fotografiilor.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Printre cele mai elegante si practice cadouri de nunta pe care le poti oferi invitatilor tai in ziua cea mare, marturiile de nunta rame foto sunt alegerea perfecta pentru un eveniment clasic.

Comanda aici aceste marturii vintage: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-de-nunta-rame-foto-Classic-487.html

IMG-BLOG

Avand in vedere latura emotionala in alegerea marturiilor de nunta, mirii pot oferi invitatilor prezenti la evenimentul lor un cadou amintire sub forma unei rame foto ovale. Acestea sunt perfecte pentru pasionatii de fotografii vechi.

Comanda aici aceste marturii vintage: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-ovale-486.html

IMG-BLOG

Fie ca nunta ta este programata in anotimpul aramiu sau in alt sezon, marturiile nunta rame foto cu model floral sunt o alegere inspirata pentru orice eveniment elegant.

Comanda aici aceste marturii vintage: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-model-floral-483.html

IMG-BLOG

Pentru ca receptia de nunta este locul unde iti creezi amintiri de durata, traind cele mai frumoase momente din viata ta in mijlocul celor dragi, fa-le si oaspetilor tai o surpriza si ajuta-i sa isi pastreze cea mai frumoasa amintire intr-o rama foto.

Comanda aici aceste marturii vintage: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-vintage-481.html

IMG-BLOG

Aceste marturii romantice cu aspect vintage pot fi folosite si ca decor pe parcursul nuntii, daca sunt asezate pe mesele invitatilor inca de la inceputul petrecerii.

Comanda aici aceste marturii vintage: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-floricele-484.html

IMG-BLOG

Micile cadouri practice pot fi daruite oaspetilor cu o poza a tinerilor insuratei sau cu alta imagine preferata. Dupa nunta, invitatii pot pastra fotografia dorita inramata la birou sau acasa.

Comanda aici aceste marturii vintage: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-482.html

IMG-BLOG

Ofera-le invitatilor tai marturii nunta rame foto in stil victorian si le vei face o surpriza totala celor prezenti. Poti folosi aceste marturii si ca suport pentru numele invitatilor.

Comanda aici aceste marturii vintage: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-nunta-rame-foto-in-stil-victorian-485.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii de nunta rame foto vintage

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%