Marturii figurine traditionale din lemn

Pentru nuntile cu specific rustic, unele dintre cele mai dragute cadouri pe care le-ai putea oferi invitatilor sunt marturiile figurine traditionale din lemn. Aceste simpatice papusi din lemn reprezinta o pagina din cultura unei regiuni din tara noastra, cum ar fi Moldova, Oas, Olt, Valcea sau Bihor.

Orice cuplu care vrea sa transmita celor dragi ca locurile natale nu se uita niciodata, iar intoarcerea la origini este importanta, poate sa foloseasca la propria nunta figurine folclorice imbracate in straie populare, specifice zonei din care provin mirii.

Tara noastra este recunoscuta pentru costumele populare lucrate cu mare grija de artistii locali si decorate cu motive ornamentale specifice fiecarei zone geografice, cum ar fi: spic, soare, frunza sau cruce. Pentru amatorii de suveniruri culturale, mascotele folclorice reprezinta o adevarata surpriza, dar si o dovada ca traditiile populare au continuitate.

Fiecare set de marturii nunta contine doua figurine (fata si baiat) asezate pe suport de lemn rotund. Acestea au in capat o agatatoare din metal, semn ca papusile traditionale pot fi prinse in piept si pe post de cocarde.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Marturii figurine traditionale din lemn - port popular Moldova

Figurine din lemn fata si baiat, imbracate dupa portul popular din zona Moldovei. Aceste papusi folclorice pot fi daruite la nuntile rustice. Daca unul dintre miri s-a nascut in zona Moldovei si se mandreste cu traditiile locale, este firesc sa ofere oaspetilor mascote folclorice pentru a le aminti acestora ca locurile natale nu se uita niciodata.

Comanda aici aceste figurine traditionale din lemn: http://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-Moldova-390.html

Marturii figurine traditionale din lemn - port popular Bihor

Daca te-ai nascut in Bihor si te mandresti cu traditiile specifice acestei zone din tara noastra, ofera-le invitatilor prezenti la nunta marturii figurine traditionale din lemn lucrata manual din lemn si imbracate in port popular inspirat din regiunea Crisana.

Comanda aici aceste figurine traditionale din lemn: http://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Bihor-393.html#

Marturii figurine traditionale din lemn - port popular Oas

Pentru cuplurile care organizeaza o nunta autentic romaneasca si provin din zona Oasului, le recomandam sa le ofere invitatilor pe post de marturii, niste figurine traditionale din lemn imbracate in straie populare. Simbolic, acestea ii reprezinta pe mirii care se mandresc cu originile lor. Figurinele din lemn pot fi folosite la nunta si in alte scopuri: pe post de cocarde si chiar ca figurine tort.

Comanda aici aceste figurine traditionale din lemn: http://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Oas-394.html

Marturii figurine traditionale din lemn - port popular Olt

Orice iubitor de arta traditionala si colectionar de figurine populare va purta cu mandrie in piept marturii figurine fata si baiat care poarta straie populare specifice unei anumite zone geografice. Aceste papusi simpatice lucrate manual din lemn reprezinta o pata din cultura Oltului.

Comanda aici aceste figurine traditionale din lemn: http://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Olt-391.html

Marturii figurine traditionale din lemn - port popular Valcea

Marturiile traditionale specifice regiunii Valcea sunt mici figurine din lemn si pictate manual de creatorii populari din tara noastra. Aceste papusi populare (fata si baiat) se poarta prinse in piept in loc de cocarde. Marturiile figurine traditionale reprezinta un frumos suvenir pentru colectionarii de figurine din lemn.

Comanda aici aceste figurine traditionale din lemn: http://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Valcea-392.html

Comentarii pentru articolul Marturii figurine traditionale din lemn

Articole similare din categoria Organizare nunta

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Organizarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru ca lucrurile sa isi...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,99 4,99
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,84 9,80
Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez,...
RON 4,80 6,00
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 3,99 4,99
Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in...
RON 4,80 6,00

Reduceri

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00