Marturii nunta cutiute albe

Cu un design placut si romantic, marturiile nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro sunt potrivite pentru orice anotimp, indiferent de stilul evenimentului.

Fie ca au decupaj cu vrabiute, cu inimioare, cu ingeras sau cu protagonistii principali de la nunta, cutiutele albe sunt foarte solicitate in randul cuplurilor care se casatoresc.

Avand un pret accesibil, cutiutele din carton sunt usor de pliat si se ofera personalizate cu eticheta. Personalizarea cu numele mirilor si data nuntii este GRATUITA.

Intra in categoria Marturii nunta si comanda chiar acum modelul cel mai potrivit stilului vostru. Dupa ce alegi marturiile dorite, tot ce iti ramane este sa cumperi bomboane, iar atunci cand primesti marturiile sa le asamblezi conform modelului.

Asezand pe mesele invitatilor niste cutiute elegante cu ceva dulce in interior, vei aduce pe chipurile celor prezenti la petrecere mai multa voie buna.

Marturii de nunta cutiute colivie alba

In cazul acestor marturii, albul poate sugera anotimpul in care se desfasoara nunta (daca este iarna) sau puritatea miresei.
Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-colivie-alba-414.html.

Marturii nunta poseta alba

Marturiile cutiute din carton in forma de poseta sunt o amintire de durata pentru cuplurile conservatoare. Cutiutele se pot personaliza gratuit cu numele mirilor si data nuntii.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-poseta-alba-744.html.

Marturii nunta cutiute fluture alb

Avand in vedere ca fluturele alb reprezinta puritatea, dar si noi inceputuri, mirii care cred intr-un viitor senin in doi, pot miza pe acest model de marturii cutiuta.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-alb-1384.html.

Marturii nunta cutiute laser cut cu fluturas alb

Pentru un eveniment deosebit in stil clasic, la care persista culorile deschise, luminoase, dar in special albul, mirii pot oferi invitatilor prezenti la restaurant marturii nunta cutiute cu decupaj fluture alb.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-laser-cut-cu-fluturas-alb-1394.html.

Marturii nunta cutiute vrabii si inimi albe

Pentru ca vrabiile sunt simbol al creativitatii, al perseverentei, dar si al devotiunii, mirii cu aceste calitati pot oferi in dar nuntasilor marturii nunta cutiute vrabii si inimi albe.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-vrabii-si-inimi-albe-1407.html.

Marturii de nunta cutiute albe flori

Marturiile cutiuta sunt perfecte pentru orice sezon, indiferent de momentul in care este programata nunta voastra.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-albe-flori-378.html.

Marturii nunta cutiute albe ingeras

Pentru o nunta de vis cu mesaj religios, marturiile albe ingeras asigura un bun start intr-o casnicie. Daca albul simbolizeaza puritatea, modelul ingeras se refera la protectorul mirilor si al invitatilor prezenti la nunta.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-ingeras-1401.html.

Marturii nunta cutiute albe miri

Cele mai sugestive marturii de nunta pe care protagonistii principali ai evenimentului le pot oferi la restaurant invitatilor sunt marturiile cutiute albe cu mirii.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-miri-1395.html.

Comentarii pentru articolul Marturii nunta cutiute albe

Articole similare din categoria Organizare nunta

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Cununia civila are loc atunci cand un barbat si o femeie care au implinit varsta legala (16 ani la femei...
Un voal de mireasa simplu poate fi realizat din tulle care se tiveste pe margini cu ata si acul pentru...
Pentru tinerii insuratei care vor sa isi duca relatia la stadiul urmator, dar nu cunosc regulile instituite de Biserica, ne-am...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Daca iti plac accesoriile de nunta clasice si doresti sa...
RON 80,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,78 4,20
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,91 8,80
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 4,41 4,90
Ofera invitatilor tai marturii nunta set cutiute mire si mireasa,...
RON 3,40 4,00
Marturiile biberon bleu din plastic sunt o alegere inspirata pentru...
RON 2,25 2,50

Reduceri

Pentru ca nunta este un moment festiv, la care mirii...
RON 71,26 75,00