SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta cutiute albe

IMG-BLOG

Cu un design placut si romantic, marturiile nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro sunt potrivite pentru orice anotimp, indiferent de stilul evenimentului.

Fie ca au decupaj cu vrabiute, cu inimioare, cu ingeras sau cu protagonistii principali de la nunta, cutiutele albe sunt foarte solicitate in randul cuplurilor care se casatoresc.

Avand un pret accesibil, cutiutele din carton sunt usor de pliat si se ofera personalizate cu eticheta. Personalizarea cu numele mirilor si data nuntii este GRATUITA.

Intra in categoria Marturii nunta si comanda chiar acum modelul cel mai potrivit stilului vostru. Dupa ce alegi marturiile dorite, tot ce iti ramane este sa cumperi bomboane, iar atunci cand primesti marturiile sa le asamblezi conform modelului.

Asezand pe mesele invitatilor niste cutiute elegante cu ceva dulce in interior, vei aduce pe chipurile celor prezenti la petrecere mai multa voie buna.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

In cazul acestor marturii, albul poate sugera anotimpul in care se desfasoara nunta (daca este iarna) sau puritatea miresei.
Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-colivie-alba-414.html.

IMG-BLOG

Marturiile cutiute din carton in forma de poseta sunt o amintire de durata pentru cuplurile conservatoare. Cutiutele se pot personaliza gratuit cu numele mirilor si data nuntii.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-poseta-alba-744.html.

IMG-BLOG

Avand in vedere ca fluturele alb reprezinta puritatea, dar si noi inceputuri, mirii care cred intr-un viitor senin in doi, pot miza pe acest model de marturii cutiuta.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-alb-1384.html.

IMG-BLOG

Pentru un eveniment deosebit in stil clasic, la care persista culorile deschise, luminoase, dar in special albul, mirii pot oferi invitatilor prezenti la restaurant marturii nunta cutiute cu decupaj fluture alb.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-laser-cut-cu-fluturas-alb-1394.html.

IMG-BLOG

Pentru ca vrabiile sunt simbol al creativitatii, al perseverentei, dar si al devotiunii, mirii cu aceste calitati pot oferi in dar nuntasilor marturii nunta cutiute vrabii si inimi albe.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-vrabii-si-inimi-albe-1407.html.

IMG-BLOG

Marturiile cutiuta sunt perfecte pentru orice sezon, indiferent de momentul in care este programata nunta voastra.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-albe-flori-378.html.

IMG-BLOG

Pentru o nunta de vis cu mesaj religios, marturiile albe ingeras asigura un bun start intr-o casnicie. Daca albul simbolizeaza puritatea, modelul ingeras se refera la protectorul mirilor si al invitatilor prezenti la nunta.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-ingeras-1401.html.

IMG-BLOG

Cele mai sugestive marturii de nunta pe care protagonistii principali ai evenimentului le pot oferi la restaurant invitatilor sunt marturiile cutiute albe cu mirii.

Comanda marturii nunta cutiute albe de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-miri-1395.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta cutiute albe

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%