SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta miere fluturas 2020

IMG-BLOG

Marturiile nunta miere fluturas 2020 sunt potrivite pentru evenimentele de primavara, la care tema nuntii este Fluturele. Aceasta necuvantatoare gingasa simbolizeaza renasterea naturii, iar borcanelele miere pot avea fluturas mov, portocaliu, alb, roz, turcoaz, rosu, lila sau in mai multe culori.

Borcanelele miere decorate manual si accesorizate cu fundita si fluturas sunt o surpriza placuta pentru invitatii care vor sa savureze un dulce sanatos. Marturiile se ofera invitatilor la restaurant, insotite de eticheta pe care se noteaza numele mirilor si data evenimentului.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru o nunta romantica, mirii pot alege ca marturii niste borcanele miere decorate manual cu dantela albafundita rosie cu perluta asortata si fluture alb pe capac.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-fluture-alb-1514.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta borcanele miere cu fluture rosu sunt perfecte pentru o nunta cu tema romantica, programata in sezonul cald. Fluture simbolizeaza renasterea naturii, in timp ce rosul este culoarea iubirii. Fundita rosie cu buline albe, dantela alba si perluta asortata intregesc decorul acestor marturii elegante.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-rosu-1525.html

 

IMG-BLOG

Borcanelele decorate festiv cu banda alba din dantelafundita albastra cu perluta asortata in mijloc si un fluture turcoaz pe capac vor lasa asupra invitatilor o impresie de durata.

Cu aceste marturii vei insenina ziua tuturor.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-turcoaz-1517.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta borcanele miere cu fluture mov sunt perfecte pentru o nunta cu tema romantica, programata in sezonul cald. Fluturele simbolizeaza renasterea naturii. Fundita mov, dantela alba si perluta asortata intregesc decorul acestor marturii elegante.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-mov-1766.html

IMG-BLOG

Alege borcanele miere cu decor alb-portocaliusi fluturas in aceeasi culoare daca petrecerea de la restaurant se desfasoara intr-o sala imbracata festiv in acest duo cromatic.

Invitatii vor aprecia borcanelele decorate manual, cu multa grija pentru detalii. Acestia vor pastra cu siguranta borcanelele primite la receptia de nunta.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-portocaliu-1523.html

IMG-BLOG

Aceste marturii simpatice ucu figurina fluture si fundita portocalie sunt umplute cu miere si decorate manual  cu multa grija pentru detalii.

Borcanelele se remarca printr-un design original, iar fluturasul din lemn poate da tema nuntii voastre.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-dantela-alba-fundita-portocalie-si-fluture-1045.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta plina de entuziasm si buna dispozitie, marturii borcanele miere decorate festiv cu dantela bleufundita albastra cu perluta alba in mijloc si un fluturas multicolor lipit pe capac sunt o alegere care nu da gres niciodata.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluturas-multicolor-1046.html

 

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere decorate festiv cu dantela albafundita asortataperluta si fluture roz reprezinta o alegere inspirata pentru o nunta de primavara-vara.

Alege borcanele miere cu decor alb-roz daca petrecerea de la restaurant se desfasoara intr-o sala imbracata festiv in culoarea inocentei si a optimismului.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-roz-1519.html

 

IMG-BLOG

Marturiile de nunta borcanele miere cu fluture lila sunt perfecte pentru o nunta cu tema romantica, programata in sezonul cald. Fluture simbolizeaza renasterea naturii. Fundita lila, dantela alba si perluta asortata intregesc decorul acestor marturii elegante.

Optional, borcanelele se ofera invitatilor personalizate cu o eticheta alba pe care se trece numele mirilor si data evenimentului.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-lila-1765.html

 

IMG-BLOG

Pentru ca nunta este un eveniment important de la care toata lumea trebuie sa plece cu zambetul de buze, ofera-le invitatilor marturii borcanele umplute cu miere, drept cadou, in semn de recunostinta ca sunt alaturi de voi in cel mai important moment din viata unui cuplu.

Borcanelele decorate festiv cu banda alba din dantelafundita albastra cu perluta asortata in mijloc si un fluture dragalas pe capac vor lasa asupra invitatilor o impresie de durata.

Comanda marturii nunta miere fluturas 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-fluture-albastru-1513.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta miere fluturas 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi