SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Idei de marturii de nunta din sarmulita by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Cele mai inspirate cadouri de nunta pe care mirii vor sa le daruiasca invitatilor in cadrul unui eveniment in stil vintage sunt marturiile de nunta sarmulita. Asa cum ti-ai dat seama deja, aceste marturii sunt mici obiecte realizate din sarma si modelate in diverse forme. Printre cele mai populare modele ale momentului sunt marturiile de nunta bicicleta, dar exista si alte modele pe care le poti folosi, cum ar fi inima, cutiuta sau colivie.

Aceste marturii elegante reprezinta o amintire de durata. Mirii obisnuiesc sa le ofere umplute cu tratatii dulci (bomboane), iar dupa nunta, invitatii le pot pastra la loc de cinste, in propria locuinta. Marturiile sarmulita se pot personaliza la cerere cu numele mirilor si data nuntii.

Aceste cadouri dulci se daruiesc inclusiv la botez, in semn de apreciere si respect pentru invitatii prezenti la eveniment. Daca si tu organizezi o nunta in stil vintage, aceste idei de marturii de nunta din sarmultita by SelfEvents.ro iti vor fi de ajutor.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Idei de marturii de nunta din sarmulita by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi