SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta traditionale 2020

IMG-BLOG
Mirii care organizeaza anul viitor o nunta autentic romaneasca isi pot recompensa invitatii pentru prezenta lor la eveniment oferindu-le in dar marturii nunta traditionale 2020. In functie de buget, acestia pot selecta marturii mai scumpe, cum sunt figurinele populare din lemn sau marturii cu decor handmade, cu preturi mai accesibile: marturii miere sau lumanari.
 
Papusile din lemn reprezinta cupluri imbracate traditional in functie de zona pe care o reprezinta (Moldova, Oas, Valcea, Bihor). Acestea sunt sculptate in lemn si pictate manual. Pe de alta parte, marturiile lumanari si miere au decor traditional si se realizeaza in mai multe culori, astfel incat mirii sa aiba de unde selecta modelul dorit.
 
Toate marturiile traditionale se ofera personalizate cu eticheta pe care se trece numele mirilor si data evenimentului. Indiferent ce cadouri alegi pentru invitatii tai, acestia vor fi cu siguranta incantati de amintirea primita.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Maturiile traditionale din lemn imbracate in costume traditionale specifice zonei Crisana, pot fi daruite invitatilor care participa la o nunta cu specific romanesc organizata in judetul Bihor. Figurinele sunt legate printr-un fir de martisor si au suport din lemn. Acestea se ofera in cutiute, iar pe cutiuta se ataseaza o eticheta cu fundita. Pentru nuntile in stil traditional sugeram fundita tricolor.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Bihor-393.html

IMG-BLOG

Ofera invitatilor care participa la o nunta in stil traditional marturii din lemn imbracate in costume specifice zonei Oas, daca nunta se desfasoara in aceasta regiune geografica. 

Figurinele sunt legate printr-un fir de martisor si au suport din lemn. Acestea se ofera in cutiute, iar pe cutiuta se ataseaza o eticheta cu fundita. Pentru nuntile in stil traditional sugeram fundita tricolor.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Oas-394.html

IMG-BLOG

Ofera invitatilor care participa la o nunta in stil traditional marturii din lemn imbracate in costume specifice zonei Valcea, daca nunta se desfasoara in aceasta regiune geografica. 

Figurinele sunt legate printr-un fir de martisor si au suport din lemn. Acestea se ofera in cutiute, iar pe cutiuta se ataseaza o eticheta cu fundita. Pentru nuntile in stil traditional sugeram fundita tricolor.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Valcea-392.html

IMG-BLOG

Daca simti autentic romaneste si te mandresti cu originile tale, atunci ofera-le invitatilor care participa la nunta marturii traditionale din lemn. Marturiile cu figurine port popular Olt vor fi o surpriza placuta pentru nuntasii din Slatina si Oltenia in general.

Figurinele sunt legate printr-un fir de martisor si au suport din lemn. Acestea se ofera in cutiute, iar pe cutiuta se ataseaza o eticheta cu fundita. Pentru nuntile in stil traditional sugeram fundita tricolor.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Olt-391.html

IMG-BLOG

Daca simti autentic romaneste si te mandresti cu originile tale, atunci ofera-le invitatilor care participa la nunta marturii traditionale din lemn. Marturiile cu figurine port popular Moldova vor fi o surpriza placuta pentru nuntasii din aceasta zona, fie ca este vorba de capitala Moldovei, Iasi, de Botosani, Vaslui sau Neamt.

Figurinele sunt legate printr-un fir de martisor si au suport din lemn. Acestea se ofera in cutiute, iar pe cutiuta se ataseaza o eticheta cu fundita. Pentru nuntile in stil traditional sugeram fundita tricolor.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-Moldova-390.html

IMG-BLOG

Daca organizezi o nunta rustica si vrei sa oferi invitatilor marturii de nunta cu motive traditionale, alege borcanele umplute cu miere si decorate festiv cu o banda lata cu decor popular in negru si albastru.

Borcanelele cu miere sunt foarte apreciate de invitati, iar dupa ce mierea se termina, acestea pot fi pastrate ca amintire.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-motive-traditionale-632.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cu decor traditional bordo si forme geometrice sunt perfecte pentru evenimentele autentic romanesti.

Aceste marturii handmade sunt lucrate cu atentie pentru detalii si reprezinta o amintire frumoasa de la nunta.

De lumanare este lipita o banda satinata de culoare bordo, o banda cu model popular in nuante de rosu si negru pe fond alb, o fundita din satin bordo cu jumatate de perla in mijloc si trei perlute la spate, asezate una sub alta.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-bordo-613.html

 

IMG-BLOG

Daca pentru voi traditiile conteaza, marturiile borcanele nunta umplute cu miere si decorate festiv cu motive traditionale in verde si rosu, reprezinta o alegere sugestiva pentru un eveniment in stil rustic.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-motive-traditionale-si-fundita-rosie-631.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cu decor traditional bordo sunt perfecte pentru evenimentele autentic romanesti.

Aceste marturii cu deocr manual sunt lucrate cu atentie pentru detalii si reprezinta o amintire de neuitat de la nunta.

De lumanare este lipita o banda satinata de culoare bordo, o banda cu model popular in nuante de bordo si negru pe fond alb, o fundita din satin bordo cu jumatate de perla in mijloc si trei perlute la spate, asezate una sub alta.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-nunta-lumanari-bordo-decorate-traditional-607.html

IMG-BLOG

A venit momentul sa pregatesti marturiile de nunta pentru un eveniment cu tema traditionala, dar inca nu stii ce cadouri sa alegi pentru invitati?

Asaza pe mese, in dreptul fiecarui oaspete marturii lumanari decorate in stil traditional cu o banda din satin verde, o banda cu decor in verde si rosu pe fond alb, o fundita satinata si margelute albe. In mijlocul funditei este lipita o perluta alba. Acestea pot fi folosite ca decor de Craciun dupa marele eveniment.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-verde-612.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cu decor traditional albastru pot fi folosite in cadrul unui eveniment autentic romanesc, cum ar fi o nunta traditionala.

Marturiile nunta se asaza pe mese in dreptul invitatilor. Acestea au banda lata din satin albastru, o banda alba cu model in nuante de albastru si negru, o fundita albastra din satin cu margeluta in mijloc si alte trei jumatati de perla alba insirate pe linie verticala la spate.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-albastru-614.html

 

IMG-BLOG

Borcanelele miere decorate manual cu fundita grena si dantela cu motive traditionale sunt printre cele mai apreciate marturii nunta. Mirii care se simt mandri de originile lor si vor sa transmita acest sentiment si celorlalti, isi pot surprinde invitatii cu tratatii dulci sub forma de borcanele miere.

Borcanelele miere nunta se ofera celor prezenti la petrecere personalizate cu eticheta

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-fundita-grena-si-dantela-cu-motive-traditionale-1516.html

 

IMG-BLOG

Daca pentru voi traditiile conteaza, marturiile borcanele nunta umplute cu miere si decorate festiv cu motive traditionale si fundita rosie reprezinta o alegere sugestiva pentru un eveniment in stil rustic.

De borcanele este lipita o banda lata decorata cu motive populare in nuante de verde si rosu. Pentru ca decorul borcanaselor sa fie complet, borcanelele mai sunt decorate cu o fundita asortata de culoare rosie.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-decor-traditional-si-fundita-rosie-1521.html

 

IMG-BLOG

Mirii care vor sa lase o impresie de durata asupra invitatilor la nunta, le pot oferi acestora in cadrul unui eveniment cu tema rustica marturii lumanari nunta cu banda bordofundita in aceeasi culoare, patru perlute albe si motive traditionale.

Marturiile lumanari nunta sunt decorate manual si se etaleaza pe mesele invitatilor impreuna cu o eticheta pe care se trece numele mirilor si data nuntii.

Comanda marturii nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-banda-bordo-si-motive-traditionale-1558.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta traditionale 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi