SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta utile 2020

IMG-BLOG

Daca se apropie marele eveniment, stii sigur cati invitati vor participa la receptie si ai fixat bugetul de nunta, atunci alege ca marturii de nunta cadouri utile pentru evenimentul vostru. La SelfEvents.ro gasesti multe marturii de nunta cu rol practic in bucatarie si nu numai.

De la solnite din ceramica si mici obiecte din sticla (iconite, ingerasi, lebede, porumbei) la seturi de lingurite si articole pentru desfacerea sticlelor (tirbuson, desfacator), oferta de marturii nunta este foarte variata. Marturiile utile sunt niste cadouri dragute, ce merita pastrate in timp. In plus, la SelfEvents.ro personalizarea marturiilor cu numele mirilor si data evenimentului este GRATUITA.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
Ceremonia religioasa in cadrul careia are loc uniunea dintre miri arata legatura tinerilor insuratei cu Biserica si, o data cu daruirea acestor iconite, mirii vor sa transmita invitatilor ca toti oamenii au nevoie de protectie divina. Iconitele sunt realizate dintr-o foita subtire de aluminiu  lipita pe sticla si au suport din sticla. Se ofera in cutiute albe pe care se lipeste o fundita in culoarea aleasa de miri si eticheta cu numele mirilor si data evenimentului.
 
IMG-BLOG
Ceremonia religioasa in cadrul careia are loc uniunea dintre miri arata legatura tinerilor insuratei cu Biserica si, o data cu daruirea acestor iconite, mirii vor sa transmita invitatilor ca toti oamenii au nevoie de protectie divina. Iconitele sunt realizate dintr-o foita subtire de aluminiu  lipita pe sticla si au suport din sticla. Se ofera in cutiute albe pe care se lipeste o fundita in culoarea aleasa de miri si eticheta cu numele mirilor si data evenimentului.
 
IMG-BLOG
Ingerasul pazitor este acel simbol religios care face placere oricarui invitat prezent la nunta unui cuplu, dar si la botez. Marturiile ingeras sticla reprezinta un cadou sugestiv pentru un eveniment important, cum este nunta.
 
IMG-BLOG
Marturiile de nunta lingurita si furculita cu design romantic sunt cadouri de nunta utile realizate din metal inoxidabil. Marturiile pot fi personalizate gratuit cu fundita si eticheta. Pe eticheta se trec numele mirilor si data nuntii.
 
IMG-BLOG
Marturiile de nunta dop sticla inima din crom nu sunt doar practice, ci si elegante. Aceste marturii de nunta pot fi folosite pentru pastrarea optima a vinului, imediat dupa ce sticla a fost desfacuta.
 
IMG-BLOG
Perfecte pentru pastrarea vinului in conditii optime dupa ce a fost desfacuta sticla, marturiile dop de sticla Mire ii vor face pe invitati sa zambeasca atunci cand vor folosi aceste marturii utile.
 
IMG-BLOG
Perfecte pentru pastrarea vinului in conditii optime dupa ce a fost desfacuta sticla, marturiile dop de sticla Mireasa ii vor face pe invitati sa zambeasca atunci cand vor folosi aceste accesorii utile.
 
IMG-BLOG
Marturiile de nunta sare si piper sunt cadouri de nunta practice, iar designul lor le recomanda inclusiv pentru evenimentele Black-Tie. Solnitele din ceramica ii reprezinta pe cei doi miri, de aceea inimile sunt personalizate cu mesajul Mrs, respectiv Mr. Personalizarea cu eticheta si fundita in culoarea dorita este gratuita.
 
IMG-BLOG
Linguritele inima sunt ustensilele perfecte care dozeaza iubirea din casele voastre si ofera reteta fericirii intr-o viata de familie plina de armonie si intelegere. Folosind aceste lingurite inima, veti aduna multe amintiri placute.
 
IMG-BLOG
Atunci cand nu stii ce cadouri simbolice sa oferi invitatilor prezenti la nunta, poti miza pe cadouri religioase, cum sunt iconitele cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Micutele iconite sunt realizate dintr-o folie de aluminiu lipit pe sticla. Acestea sunt prevazute cu suport din sticla transparenta.
 
IMG-BLOG
Lebedele reprezinta romantismul, fidelitatea si iubirea sincera, de aceea marturiile de nunta lebede din sticla sunt un cadou frumos pentru invitatii care participa la petrecerea de la restaurant. Aceste marturii pot fi daruite la un eveniment cu tema "Lacul lebedelor". Lebedele se ofera ambalate in cutiute din plastic transparent.
 
IMG-BLOG
Marturiile de nunta desfacator de sticla Turnul Eiffel sunt elegante si se pot darui invitatilor la nuntile cu tema Paris.
Aceste martutii metalice reprezinta o frumoasa amintire de la nunta, dar sunt si obiecte practice, numai bune de folosit in special vara, pentru a desface sticlele de bere sau suc.
 
IMG-BLOG
Marturiile de nunta infuzor de ceai inima sunt cadouri de nunta utile pe care le poti folosi in propria bucatarie ori de cate ori pregatesti un ceai de plante. Marturiile sunt realizate din inox, iar forma inima le recomanda pentru nuntile romantice din timpul sezonului friguros, cand se consuma cu precadere bauturile calde.
 
IMG-BLOG
Tacamurile se ofera la set in cutiute elegante pe care se lipesc fundite in culoarea aleasa de miri si eticheta cu numele mirilor si data evenimentului. Aceste cadouri de nunta utile sunt realizate din metal inoxidabil. Se folosesc la ulterior in bucatarie.
 
IMG-BLOG
Aceste marturii practice sub forma de porumbei ceremica se umple cu condimente si se folosesc la diverse mese festive si cine romantice in doi. Porumbeii se ofera ambalati in cutiute din plastic transparent. Cutiutele se personalizeaza cu fundita in culoarea dorita si eticheta. Pe cartonas se trece numele mirilor si data evenimentului. 
 
IMG-BLOG
Setul de marturii nunta format din doua lingurite pentru desert sau cafea sunt un cadou de nunta practic si elegant. Cutiutele se personalizeaza cu fundita in culoarea dorita si eticheta. Pe cartonas se trece numele mirilor si data evenimentului.
 
Comanda marturii nunta utile 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-set-lingurite-349.html
IMG-BLOG
Marturiile de nunta tirbuson sunt acele cadouri utile pe care mirii le pot darui invitatilor in semn de multumire pentru prezenta lor la eveniment. arturiile sunt realizate din inox, iar forma inima le recomanda pentru nuntile romantice. Tirbusoanele se folosesc pentru desfacerea sticlelor de vin si ulterior pot fi folosite la cine romantice sau diferite evenimente festive.
 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta utile 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi