SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Pentru ca nasii de cununie sunt parintii spirituali ai mirilor, acestia trebuie sa aiba parte de un "regim" special si sa se bucure la nunta de anumite avantaje. La primirea invitatilor, dar in special in momentul toastului, mirii si nasii trebuie sa serveasca sampanie din pahare speciale, decorate festiv.

Daca ti-ai propus sa alegi pahare de nunta special pentru nasi, dar nu stii ce model sa alegi, urmareste tendintele curente in materie de accesorii nunta si selecteaza setul de pahare dorit din Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro.

Nasii vor fi incantati sa savureze sampanie din pahare cu picior decorate dupa propriile tinute. Pentru ca paharele pot fi folosite dupa nunta si la alte evenimente speciale, ofera-le nasilor drept amintire un set de pahare sampanie pentru nasi.

La magazinul online SelfEvents.ro gasesti mai multe seturi de pahare elegante atat pentru nasi, cat si pentru miri. Un set de pahare nunta costa 75 lei, indiferent de model.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi