SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cati invitati pot participa la nunta si botez incepand cu 15 mai?

IMG-BLOG

Cei care si-au programat la biserica nunta, respectiv botezul la sfarsitul acestei primaveri si au stat cu sufletul la gura asteptand sa afle cati invitati pot participa la evenimentul lor incepand cu 15 mai, trebuie sa stie ca Ministerul de Interne le poate da in sfarsit un raspuns.

O data ce ia sfarsit starea de urgenta pe 14 mai si incepe starea de alerta chiar din ziua urmatoare, adica de vineri, 15 mai, viitorii insuratei, dar si parintii de bebelusi care si-au programat evenimentul incepand cu weekend-ul viitor, au dreptul sa organizeze ceremonia religioasa cu maxim 16 persoane, cu conditia sa respecte regulile de distantare sociala.

"Activitatile organizate de slujitorii cultelor religioase in locasurile de cult, care se desfasoara fara participarea credinciosilor sau practicile si ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau inmormantarile) care au loc cu participarea unui numar strict limitat de persoane - maxim 16 persoane si respectarea regulilor de distantare sociala" este una dintre masurile permise incepand cu 15 mai, se arata intr-un comunicat de presa al MAI emis la data de 9 mai.

Toate masurile de prevenire si control de raspandire a Coronavirusului Sars-Cov-2, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai 2020 pot fi consultate pe site-ul MAI.

Pana pe 14 mai, cand se incheie starea de urgenta, amintim ca numarul maxim de persoane admise la nunta, botez sau inmormantare este de opt persoane.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cati invitati pot participa la nunta si botez incepand cu 15 mai?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi