SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 5 pahare de sampanie pentru miri by SelfEvent.ro

IMG-BLOG

Daca pentru nasii de cununie ai pregatit pahare de sampanie colorate, mirii au obiceiul sa foloseasca la nunta pahare cu picior decorate in contrast alb-negru sau ivory-negru, care vin in ton cu rochia de mireasa, respectiv costumul de ginere.

Fie ca evenimentul este unul modern sau in stil vintage, cele mai folosite accesorii pentru decorul paharelor sunt: snur, fundita si tulle sau pene pentru paharul miresei si snur, papion negru si margele pentru tinuta mirelui.

Folosind seturi de sampanie festive pentru primirea invitatilor, respectiv pentru momentul toastului, toti invitatii vor ramane impresionati. Un set de pahare miri costa la SelfEvents.ro doar 75 lei. Designul atractiv si pretul ieftin al paharelor de nunta ii determina pe viitorii insuratei sa comande pentru evenimentul lor cat mai multe accesorii elegante.

Daca si voi doriti o nunta fastuoasa, iata propunerile noastre in Top 5 pahare de sapmanie pentru miri by SelfEvent.ro.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 5 pahare de sampanie pentru miri by SelfEvent.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%