SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Am lansat noua colectie de seturi botez tematice: cutie de dar, cutie hainute, lumanare si trusou biserica

IMG-BLOG

Daca ai programat botezul bebelusului tau in viitorul apropiat si vrei ca articolele pe care le folosesti la ceremonia religioasa, dar si la restaurant sa aiba model asemanator, afla ca am lansat noua colectie de seturi botez tematice compuse din 4 articole si anume: cutie dar, cutie hainute, lumanare si trusou biserica pentru evenimente tematice.

Spre exemplu, nasii, respectiv parintii unui baietel pot alege seturi botez tematice cu decor bleu, albastru, verde menta, bleumarin sau turcoaz, iar cei care pregatesc botezul unei fetite au de ales intre seturi cu decor roz, mov, roz pudra sau rosu. Indiferent de sexul copilului, parintii si nasii care doresc un decor neutru pot miza pe seturile botez cu decor ivory sau galben. Toate aceste produse, comandate impreuna au un pret avantajos si reprezinta amintiri de durata pentru familia bebelusului.

In timp ce cutia de dar se foloseste la petrecere pentru strangerea plicurilor de bani, celelalte piese din set sunt indispensabile pentru biserica. Alege fara grija de la SelfEvents.ro articole de calitate decorate manual, cu multa grija pentru detalii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Am lansat noua colectie de seturi botez tematice: cutie de dar, cutie hainute, lumanare si trusou biserica

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi