SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

7 articole cool de botez pentru baieti

IMG-BLOG

De la ceremonia religioasa la petrecerea de botez, parintii unui baietel, dar si nasii acestuia trebuie sa pregateasca cel putin 7 articole cool necesare in ziua botezului.

Daca pentru biserica nasii bebelusului au datoria sa pregateasca trusoul, lumanarea de botez si cruciulitele pentru invitati, la restaurant parintii trebuie sa aduca marturii pentru invitati, cufar de dar, cat si articole de petrecere.

In ordinea desfasurarii evenimentelor, iata care sunt principalele articole cool de botez pentru baieti.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru ca lumanarea de botez sa fie pastrata pentru mult timp fara sa se deterioreze, nasii pot miza pe o lumanare imbracata cu tulle si cu o jucarie simpatica de plus. Lumanarea botez baieti cu ursuleti plus si tulle bleumarin este perfecta pentru un baietel.

Cumpara lumanarea de botez de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-baieti-cu-ursuleti-plus-1134.html.

IMG-BLOG

Cruciulitele lacrima botez cu fundita albastra se incadreaza perfect in ceremonia de la biserica, mai ales daca si celelalte articole sunt in nuante care variaza de la bleu la bleumarin ca nuanta.

Comanda cruciulitele de botez favorite de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Botez/Cruciulite-botez/.

IMG-BLOG

Trusoul de botez cu ingeras bleumarin este sugestiv pentru botezul unui baietel. Modelul de pe prosop si panza de mir sugereaza faptul ca baietelul, o data intrat in lumea crestina va primi un inger pazitor.

Trusoul cu ingeras bleumarin de la SelfEvents.ro poate fi achizitionat aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-ingeras-cu-dantela-bleumarin-1152.html.

IMG-BLOG

Pentru a fi in ton cu trusoul, parintii bebelusului pot oferi invitatilor marturii botez semn de carte cu ingeras. Marturiile semne de carte ingeras de la SelfEvents.ro sunt disponibile aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-semne-carte/Marturii-de-botez-semn-de-carte-ingeras-557.html.

IMG-BLOG

Intampina invitatii la botez cu placute decorative sugestive pentru prima petrecere importanta din viata unui baietel.

Comanda decorul petrecere Boy din lemn de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Decor-petrecere-Boy-1234.html.

IMG-BLOG

Spre deosebire de casutele de dar din carton care se pot deteriora, cutia de dar ovala din polistiren, acoperita cu un material moale tip catifea este accesoriul perfect pentru strangerea plicurilor de bani. Cufarul decorat cu panglici albastre si ursuleti plus este in ton cu decorul lumanarii de botez recomandate.

Comanda cutia de dar baieti cu ursulet si funda albastra de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-baieti-cu-ursulet-si-funda-albastra-1322.html.

IMG-BLOG

Pentru ca invitatii sa ramana cu amintiri de neuitat, la petrecere nu trebuie sa lipseasca recuzita pentru fotografii, formata din cartonase albastre reprezentand suzeta, bavetica, ursulet, biberon, bomboana etc, lipite de betisoare de bambus.

Comanda propsuri fotografii petrecere baieti de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Set-recuzita-fotografii-petrecere-baieti-1319.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL 7 articole cool de botez pentru baieti

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi