Top 5 articole ivory pentru botezul oricarui bebelus

Botezul unui copilas este un prilej de mare bucurie in orice familie, de aceea va recomandam top 5 articole ivory pentru botezul oricarui bebelus. Produsele ivory sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite, de aceea pot fi luate in considerare in orice sezon.

De la articolele pentru biserica (trusou, cutie trusou, cruciulite) la cadouri pentru invitati (marturii botez), iata ce trebuie sa cumpere nasii bebelusului, dar si parintii micutului pentru un eveniment de neuitat.

Cruciulite lacrima botez cu fundita ivory

Deoarece cruciulitele sunt acele simboluri crestine care se prind in pieptul invitatilor la biserica, acestea nu trebuie sa lipseasca la ceremonia religioasa. Cruciulitele lacrima cu fundita ivory se potrivesc la orice tinuta si reprezinta o amintire de durata pentru invitati.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-lacrima-botez-cu-fundita-ivory-719.html.

Trusou botez ivory cu fundite si dantela

Cu o cutie in forma de landou, articolele de trusou ivory fac casa buna. Acest trusou elegant cu fundite si dantela sunt o sugestie pentru nasii de botez ai bebelusului.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-ivory-cu-fundite-si-dantela-1412.html.

Cutie pentru trusou de botez ivory

Pentru ca trusoul bebelusului sa fie transportat la biserica intr-un ambalaj elegant, nasii copilasului pot opta pentru o cutie ivory ovala, mai ales ca aceasta este unisex.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-pentru-trusou-de-botez-ivory-850.html.

Marturii botez cutiute fluture ivory

Se cuvine ca invitatii prezenti la restaurant sa fie recompensati cu un mic cadou dulce, ca urmare a prezentei lor la eveniment. Si pentru ca mica atentie sa le faca mai multa placere, parintii bebelusului pot ambala bomboanele in cutiute ivory cu model fluture.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-fluture-ivory-1385.html.

Marturii botez saculeti rotunzi ivory cu fir auriu

Sau daca vrei sa le oferi invitatilor margelute in loc de bomboane, alege saculeti ivory rotunzi.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-saculeti/Marturii-botez-saculeti-rotunzi-ivory-cu-fir-auriu-1275.html.

Comentarii pentru articolul Top 5 articole ivory pentru botezul oricarui bebelus

Articole similare din categoria Botez

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...
Pentru ca viitorii insuratei obisnuiesc sa isi programeze nunta din timp, cei care vor sa faca pasul cel mare anul...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Mirii care si-au pus in gand sa aiba parte la...
RON 6,90

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 4,05 4,50
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,91 8,80
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 4,49 4,99
Marturiile biberon bleu din plastic sunt o alegere inspirata pentru...
RON 2,25 2,50
Ofera invitatilor tai marturii nunta set cutiute mire si mireasa,...
RON 2,80 4,00

Reduceri

Daca te-ai gandit sa oferi invitatilor prezenti la nunta marturii...
RON 2,70 3,00