SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 5 articole ivory pentru botezul oricarui bebelus

IMG-BLOG

Botezul unui copilas este un prilej de mare bucurie in orice familie, de aceea va recomandam top 5 articole ivory pentru botezul oricarui bebelus. Produsele ivory sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite, de aceea pot fi luate in considerare in orice sezon.

De la articolele pentru biserica (trusou, cutie trusou, cruciulite) la cadouri pentru invitati (marturii botez), iata ce trebuie sa cumpere nasii bebelusului, dar si parintii micutului pentru un eveniment de neuitat.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Deoarece cruciulitele sunt acele simboluri crestine care se prind in pieptul invitatilor la biserica, acestea nu trebuie sa lipseasca la ceremonia religioasa. Cruciulitele lacrima cu fundita ivory se potrivesc la orice tinuta si reprezinta o amintire de durata pentru invitati.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-lacrima-botez-cu-fundita-ivory-719.html.

IMG-BLOG

Cu o cutie in forma de landou, articolele de trusou ivory fac casa buna. Acest trusou elegant cu fundite si dantela sunt o sugestie pentru nasii de botez ai bebelusului.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-ivory-cu-fundite-si-dantela-1412.html.

IMG-BLOG

Pentru ca trusoul bebelusului sa fie transportat la biserica intr-un ambalaj elegant, nasii copilasului pot opta pentru o cutie ivory ovala, mai ales ca aceasta este unisex.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-pentru-trusou-de-botez-ivory-850.html.

IMG-BLOG

Se cuvine ca invitatii prezenti la restaurant sa fie recompensati cu un mic cadou dulce, ca urmare a prezentei lor la eveniment. Si pentru ca mica atentie sa le faca mai multa placere, parintii bebelusului pot ambala bomboanele in cutiute ivory cu model fluture.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-fluture-ivory-1385.html.

IMG-BLOG

Sau daca vrei sa le oferi invitatilor margelute in loc de bomboane, alege saculeti ivory rotunzi.

Comanda articole ivory pentru botez la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-saculeti/Marturii-botez-saculeti-rotunzi-ivory-cu-fir-auriu-1275.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 5 articole ivory pentru botezul oricarui bebelus

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi