SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Ce cadou cumpara nasa la mot?

IMG-BLOG

Taierea motului este un obicei din popor care se suprapune cu prima aniversare a unui baietel, iar la acest eveniment nasa obisnuieste sa cumpere cadouri pentru finutul ei.

In calitate de nasa, ai datoria sa imbraci copilul cu hainute noi, dar poti sa ii cumperi si alte cadouri de mot, in functie de posibilitati. Traditia taierii motului nu se practica in toate zonele din tara noastra, dar este bine sa stii ce presupune acest obicei.

In primul rand, ca nasa, atentioneaza-i pe parinti ca nu se taie perisorul copilului pana la un an. De acest lucru te vei ocupa chiar tu, la taierea motului.

Daca vrei sa faci un cadou sugestiv pentru copil la taierea motului, cea mai buna idee, alaturi de un set de haine este cumpararea unei casete pentru pastrarea primei suvite si a unei cutiute pentru primul dintisor. Tot acum, nasa copilasului poate oferi parintilor o rama foto in care sa pastreze 13 fotografii cu copilul lor, incepand din prima zi si pana la un an.

Rama foto First Year este disponibila la SelfEvents.ro in culori neutre (gri, alb), pe bleu, dar si pe roz. Acum, cand stii care sunt lucrurile esentiale pe care sa le oferi la mot finutului tau, mai trebuie sa stii ca la taierea motului se obisnuieste ca suvita de par sa fie lipita pe un banut de argint cu ceara.

Prin urmare, nu uita sa vii la petrecere si cu un banut de argint. Pentru ca petrecerea sa fie una reusita, vorbeste cu parintii bebelusului pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de acest eveniment.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Ce cadou cumpara nasa la mot?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi