SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cosulete de botez pentru cruciulite

IMG-BLOG

Pentru a marca asa cum se cuvine primul eveniment important din viata ingerasului tau - botezul - foloseste la slujba religioasa un cosulet cruciulite botez ca sa transporti in deplina siguranta micile obiecte religioase.

Un cosulet elegant va face o impresie buna printre invitati, fie ca este decorat cu fundite, dantela, buchetele de trandafiri sau alte floricele gingase. Acest accesoriu botez are un pret relativ mic si reprezinta o frumoasa amintire pentru parintii bebelusului, dar si pentru micul crestin, o data ce slujba religioasa ia sfarsit.

In mod traditional, se obisnuieste ca parintii sau nasii copilasului sa ofere cadou cruciulite tuturor invitalilor prezenti in biserica la Sfantul Botez. Pentru ca acestea sa fie pastrate in deplina siguranta pana ce vor fi daruite invitatilor, se cuvine ca gazdele evenimentului sa aleaga un cosulet pentru cruciulite.

Modelele pe care vi le propunem pot fi folosite si la nunta, pentru cocarde sau pentru petalele de trandafiri. Indiferent de motivul pentru care doresti un cosulet, la SelfEvents vei gasi intotdeauna accesorii de nunta si de botez dupa ultimele tendinte.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Cosulet de botez elegant, realizat din tafta si decorat cu floricele portocalii si fundite din organza, ideal de folosit la slujba religioasa pentru transportul cruciulitelor. Cosuletul poate fi pastrat ca amintire o data ce botezul a ajuns la final. Dimensiuni: Inaltime: 21 cm, diametru: 14 cm.

Comanda acest cosulet cruciulite botez aici.

IMG-BLOG

Cosulet elegant pentru botez, folosit pentru pastrarea cruciulitelor, care urmeaza sa fie daruite in biserica invitatilor prezenti la crestinarea unui copilas. Cosuletul este decorat cu o banda din dantela, pnaglici satinate si margele asezate sub forma de floricele. Dimensiuni: Inaltime: 21 cm, diametru: 14 cm.

Comanda acest cosulet cruciulite botez aici.

IMG-BLOG

Cosulet elegant folosit la biserica pentru transportul cruciulitelor. Acest accesoriu botez este realizat manual din carton si imbracat in material satinat. Cosuletul este decorat cu buchetele formate din cate 3 trandafirasi ivory si o panglica. Diametru: 12 cm.

Comanda acest cosulet cruciulite botez aici.

IMG-BLOG

Cosulet de botez folosit pentru transportul cruciulitelor in deplina siguranta, realizat din tafts ivory. Acesta are bordura din material textil si este decorat cu panglici satinate legate sub forma de fundite, care au un mijloc margele tip perla. Dimensiuni: Inaltime: 21 cm, diametru: 14 cm

Comanda acest cosulet cruciulite botez aici.

IMG-BLOG

Cosulet cruciulite botez realizat din tafta fina si decorat cu fundite si inimioare in partile laterale. Acest accesoriu de botez elegant este folosit in biserica pentru transportul cruciulitelor.

Comanda acest cosulet cruciulite botez aici.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cosulete de botez pentru cruciulite

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi