SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cruciulite botez baieti 2020

IMG-BLOG

Pentru a respecta traditiile de botez din tara noastra, la ceremonia religioasa nasa de botez poate cumpara pentru invitatii prezenti la biserica cruciulite botez baieti 2020. Aceste mici simboluri religioase sunt ca niste cocarde. Cruciulitele cu fundita se prind in pieptul invitatilor folosind ace pentru cruciulite.

Daca stii ce culoare va predomina in ansamblul botezului, alege cruciulite metalice de culoare argintie cu fundita albastra, bleu, verde etc. Lasa-te inspirata de culoarea anului 2020 si mizeaza pe cruciulite cu fundita albastra sau cu fundita in culori oceanice.

Cruciulitele de la SelfEvents.ro sunt ieftine si pot fi achizitionate in modelul dorit. Fie ca alegi cruciulite simple, lacrima sau elegante, invitatii care primesc la biserica aceste simboluri crestine le vor pastra ca amintire o data ce botezul s-a terminat. Crucea este un simbol specific crestinilor si putem spune ca este un simbol de credinta care indica cele patru puncte cardinale si implicit directiile spre care ne putem indrepta de-a lungul vietii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cruciulite botez baieti 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi