Cruciulite botez baieti 2020

Pentru a respecta traditiile de botez din tara noastra, la ceremonia religioasa nasa de botez poate cumpara pentru invitatii prezenti la biserica cruciulite botez baieti 2020. Aceste mici simboluri religioase sunt ca niste cocarde. Cruciulitele cu fundita se prind in pieptul invitatilor folosind ace pentru cruciulite.

Daca stii ce culoare va predomina in ansamblul botezului, alege cruciulite metalice de culoare argintie cu fundita albastra, bleu, verde etc. Lasa-te inspirata de culoarea anului 2020 si mizeaza pe cruciulite cu fundita albastra sau cu fundita in culori oceanice.

Cruciulitele de la SelfEvents.ro sunt ieftine si pot fi achizitionate in modelul dorit. Fie ca alegi cruciulite simple, lacrima sau elegante, invitatii care primesc la biserica aceste simboluri crestine le vor pastra ca amintire o data ce botezul s-a terminat. Crucea este un simbol specific crestinilor si putem spune ca este un simbol de credinta care indica cele patru puncte cardinale si implicit directiile spre care ne putem indrepta de-a lungul vietii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Cruciulite lacrima botez cu fundita albastra

Alege cruciulite biserica cu fundita albastra pentru finutul tau daca esti nasa de botez a unui baietel care urmeaza sa fie crestinat curand.

Conform traditiei, la botezul unui baietel nasa este cea care ofera invitatilor la biserica cruciulite cu fundita in culoarea dorita, care se prind in piept cu ajutorul unor ace pentru cruciulite.

Micile simboluri religioase se pastreaza ca amintire dupa botez. 

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-lacrima-botez-cu-fundita-albastra-709.html

Cruciulite lacrima botez cu fundita bleu

Cruciulitele lacrima cu fundita bleu sunt potrivite de oferit la botezul unui baiat, in timpul slujbei religioase de la biserica. 

Conform traditiei, la botezul unui baietel nasa este cea care ofera invitatilor la biserica cruciulite cu fundita in culoarea dorita, care se prind in piept cu ajutorul unor ace pentru cruciulite.

Micile simboluri religioase se pastreaza ca amintire dupa botez. 

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-lacrima-botez-cu-fundita-bleu-711.html

 

Cruciulite botez elegante cu fundita bleu

Fie ca baietelul are ochii albastri sau evenimentul este programat vara, cand cerul senin iti da energie si pofta de viata, cruciulitele de botez cu fundita bleu vor fi cu siguranta apreciate de invitatii prezenti in biserica la botez. Acestea sunt realizate din material nichelat.

Cruciulitele se prind in pieptul invitatilor la biserica. Micile accesorii religioase sunt cumparate de catre parintii spirituali ai bebelusilor.

Micile simboluri religioase se pastreaza ca amintire dupa botez. 

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-elegante-cu-fundita-bleu-972.html

 

 

Cruciulite botez simple cu fundita bleu

Cruciulitele simple de botez, realizate din metal nichelat lucios, cu fundita bleu sunt ideale pentru botezul unui baietel. Conform traditiei, nasa de botez este cea care va achizitiona cruciulitele. Aceasta le va prinde in piept invitatilor la biserica cu ajutorul unor bolduri.

Dupa slujba religioasa, cruciulitele raman o amintire pentru invitatii prezenti la botez.

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-simple-cu-fundita-bleu-913.html

Cruciulite botez elegante cu fundita verde

Cruciulitele de botez cu fundita verde smarald vor fi cu siguranta apreciate de invitatii prezenti in biserica la botezul unui baietel. Acestea sunt realizate din material nichelat.

Cruciulitele se prind in pieptul invitatilor la biserica. Micile accesorii religioase sunt cumparate de catre parintii spirituali ai bebelusilor.

Micile simboluri religioase se pastreaza ca amintire dupa botez. 

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-elegante-cu-fundita-verde-978.html

Cruciulite botez strass albastru si fundita bleu

Cruciulitele cu fundita bleu si pietricica albastra in mijloc sunt acele accesorii religioase, cumparate si oferite de catre nasa invitatilor care asista la botezul unui baietel. Cruciulitele sunt realizate din metal argintiu nichelat si se prind in piept cu ajutorul unor ace pentru cruciulite.

Micile simboluri religioase se pastreaza ca amintire dupa botez. 

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-albastru-si-fundita-bleu-938.html

Cruciulite botez strassuri transparente si fundita turcoaz

Cruciulitele de botez sunt niste accesorii religioase cu profunda semnificatie religioasa. Pentru ca in 2020 se poarta culorile oceanice, nasa de botez a unui baietel poate alege cruciulite cu strassuri transparente si fundita turcoaz.

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strassuri-transparente-si-fundita-turcoaz-964.html

Cruciulite botez simple cu fundita turcoaz

Cruciulitele de botez sunt niste accesorii religioase cu profunda semnificatie religioasa. Pentru ca in 2020 se poarta culorile oceanice, nasa de botez a unui baietel poate alege cruciulite simple din material lucios cu fundita turcoaz.

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-simple-cu-fundita-turcoaz-899.html

Cruciulite botez simple cu fundita verde

Cruciulitele de botez sunt niste accesorii religioase cu profunda semnificatie religioasa. Pentru ca in 2020 se poarta culorile inspirate din natura, nasa de botez a unui baietel poate alege cruciulite simple din material lucios cu fundita verde smarald. Acestea se poarta in special primavara si iarna.

Dupa botez, invitatii vor pastra micile accesorii religioase ca amintire.

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-simple-cu-fundita-verde-914.html

Cruciulite botez strass si fundita albastre

Cruciulitele botez cu strass albastru si fundita in aceeasi nuanta sunt cea mai buna alegere pentru anul 2020 cand se poarta mai mult ca oricand culoarea albastra. Ca si nasa de botez, poti cumpara cruciulite cu strass si fundita albastra pentru invitatii care participa la botezul unui copil.

Dupa botez, invitatii vor pastra micile accesorii religioase ca amintire.

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-si-fundita-albastre-942.html

Cruciulite botez strass albastru si fundita argintie

Cruciulitele botez cu strass albastru si fundita argintie sunt cea mai buna alegere pentru anul 2020 cand se poarta mai mult ca oricand culoarea albastra, dar si culorile metalice. Ca si nasa de botez, poti cumpara cruciulite cu strass albastru si fundita argintie pentru invitatii care participa la botezul unui copil.

Dupa botez, invitatii vor pastra micile accesorii religioase ca amintire.

Comanda cruciulite botez baieti 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-albastru-si-fundita-argintie-941.html

Comentarii pentru articolul Cruciulite botez baieti 2020

Articole similare din categoria Botez

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Organizarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru ca lucrurile sa isi...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Intra in lumea Disney si pregateste pentru botezul unui mic...
RON 449,40 642,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,99 4,99
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,84 9,80
Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez,...
RON 4,80 6,00
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 3,99 4,99
Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in...
RON 4,80 6,00

Reduceri

Intra in lumea Disney si pregateste pentru botezul unui mic...
RON 449,40 642,00