SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cruciulite botez cu pietricica roz

IMG-BLOG

Daca esti nasa unei fetite si cauti accesorii ieftine pentru un botez cu buget restrans, atunci alege cruciulite botez cu pietricica roz, cu fundita dorita. Cruciulitele sunt un simbol crestin si o dovada a credintei in Sfanta Treime. In mod traditional, cruciulitele sunt cumparate de catre nasi si oferite invitatilor la biserica.

Dupa botez, invitatii vor pastra cruciulitele ca amintire, acestea avand rolul sa ii protejeze pe icredinciosi de spiritele rele. Frumoasele accesorii religioase vor fi purtate la biserica, in piept, in timp ce preotul organizeaza slujba de crestinare. Cei care doresc, pot ramane cu cruciulitele in piept si la restaurant, mai ales daca petrecerea urmeaza imediat dupa slujba religioasa.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Cruciulitele de botez sunt acele simboluri religioase pe care nasii le cumpara si le ofera invitatilor care iau parte la slujba religioasa. Cruciulitele metalice cu pietricica si fundita roz cu buline sunt ideale pentru botezul unei fetite.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-roz-cu-buline-896.html

IMG-BLOG

Micile cruciulite din metal cu pietricica roz au o stralucire discreta datorita funditei argintii care le completeaza. Cruciulitele sunt potrivite pentru momentul botezului unei fetite, iar ulterior pot fi pastrate ca amintire de catre invitati.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-argintie-886.html

IMG-BLOG

Micile cruciulite din metal cu pietricica roz si fundita alba csimbolizeaza puritatea micii crestine. Cruciulitele sunt potrivite pentru momentul botezului unei fetite, iar ulterior pot fi pastrate ca amintire de catre invitati.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-alba-885.html

IMG-BLOG

Cruciulitele cu pietricica roz si fundita in culori neutre dau o nota solemna oricarei tinute si reprezinta dovada vie in Sfanta Treime. 

Cruciulitele sunt potrivite pentru momentul botezului unei fetite, iar ulterior pot fi pastrate ca amintire de catre invitati.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-ivory-889.html

IMG-BLOG

Aceste accesorii de botez elegante sunt potrivite pentru un botez de fetita. Cruciulitele sunt oferite de catre nasa inainte sa inceapa ceremonia religioasa, iar invitatii le pot pastra ca amintire o data ce botezul a luat sfarsit. Cruciulitele simbolizeaza credinta in Dumnezeu si in mantuire.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-alba-cu-buline-876.html

 

IMG-BLOG

Cruciulitele cu pietricica roz si fundita corai vor fi mereu o alege inspirata pentru botezul unei fetite. Cruciulitele simbolizeaza credinta in Dumnezeu si in mantuire, de aceea se poarta in timpul slujbei de botez, in piept. Dupa eveniment, invitatii le pot pastra ca si talismane religioase.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-corai-1978.html

 

IMG-BLOG

Cruciulitele cu pietricica roz si fundita mov sunt mereu o alege inspirata pentru botezul unei fetite. Cruciulitele simbolizeaza credinta in Sfanta Treime si in mantuire, de aceea se poarta in timpul slujbei de botez, in piept. Dupa eveniment, invitatii le pot pastra ca si talismane religioase.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-mov-1368.html

IMG-BLOG

Cruciulitele reprezinta un simbol religios, dar si o dovada ca oamenii religiosi se implica in viata comunitatii, luand parte la crestinarea unui bebelus, iar cruciulitele cu pietricica roz si fundita piersica sunt ideale pentru botezul unei fetite.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-piersica-1979.html

IMG-BLOG

Cruciulitele cu pietricica roz si fundita ivory cu buline albe dau o nota solemna oricarei tinute si reprezinta dovada vie in Sfanta Treime. 

Cruciulitele sunt potrivite pentru momentul botezului unei fetite, iar ulterior pot fi pastrate ca amintire de catre invitati.

Comanda cruciulite botez cu pietricica roz aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-pietricica-roz-si-fundita-ivory-cu-buline-1964.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cruciulite botez cu pietricica roz

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi