SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cruciulite botez cu strass colorat

IMG-BLOG

Printre cele mai frumoase si elegante modele de cruciulite pe care le poate alege nasa unui baietel sau a unei fetite se numara si cruciulitele botez cu strass colorat. Cruciulitele de culoare argintie, dar realizate din metal comun sunt o alternativa mai ieftina la cruciulitele de argint, iar strassul din mijloc poate fi albastru (pentru baieti), rosu rubiniu sau roz pentru fete.

In mod traditional, nasa de botez le va prinde in piept invitatilor micile simboluri religioase chiar inainte de ceremonia de botez. Cruciulitele simbolizeaza uniunea intre crestini si Dumnezeu, precum si credinta acestora in Sfanta Treime. Cruciulitele vin in zeci de modele, astfel incat fundita poate fi aleasa in culoarea dorita.

Cruciulitele se prind in piept cu ace, care pot fi comandate ila set, alaturi de cruciulitele botez preferate. Cruciulitele se transporta intr-o cutiuta sau intr-un cosulet elegant, la alegere.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Daca esti nasa de botez a unui baietel si vrei sa oferi invitatilor prezenti la crestinarea finului tau cruciulite cadou, alege cruciulite botez strass albastru, asortate cu fundita bleu. Micile obiecte religioase se prind in piept invitatilor prezenti la slujba de botez.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-albastru-si-fundita-bleu-938.html

IMG-BLOG

Printre cele mai frumoase simboluri religioase pe care nasii unui baietel le pot oferi invitatilor la slujba de crestinare a finutului lor, cruciulitele botez cu strass albastru si fundita turcoaz sunt printre cele mai atractive articole de botez.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-albastru-si-fundita-turcoaz-939.html

IMG-BLOG

Cruciulitele botez cu strass albastru si fundita in aceeasi culoare cu buline albe pot fi daruite invitatilor prezenti la slujba religioasa de crestinare a unui baietelMicile obiecte religioase se prind in piept invitatilor prezenti la slujba de botez.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-si-fundita-albastra-cu-buline-1994.html

 

IMG-BLOG

Cruciulitele botez cu strass rosu si fundita grena cu buline sunt o alegere ideala pentru ceremonia religioasa. Daca esti nasa unei fetite, culoarea grena este potrivita mai ales pentru un botez de toamna.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-rosu-si-fundita-grena-cu-buline-2010.html

 

IMG-BLOG

Daca vrei sa faci o surpriza parintilor finului sau finutei tale si sa cumperi pentru botez cruciulite, alege accesorii botez elegante, cu strass rosu in mijloc si fundita ivory.

Cruciulitele de botez cu fundita in culori neutre se asorteaza la orice tinuta si cu siguranta sunt un cadou apreciat de invitati.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-rosu-si-fundita-ivory-936.html

IMG-BLOG

Deoarece lila este o culoare foarte populara, poti alege pentru invitati cruciulite cu fundite in aceasta nuanta placuta si strass rosu. Invitatii vor fi incantati sa le poarte cu ocazia botezului unei fetite.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-rosu-si-fundita-lila-2002.html

 

IMG-BLOG

Alege mici simboluri religioase din metal inoxidabil cu pietricica roz in mijloc, accesorizate cu fundita in culoarea optimismului, cum este roz.

Conform obiceiului, nasa de botez va prinde in pieptul invitatilor o cruciulita frumoasa, pe care acestia o vor pastra dupa ceremonie, pe post de talisman protector.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-si-fundita-roz-2012.html

IMG-BLOG

Daca fetita poarta roz, iar lumanarea de la biserica este decorata cu tulle in culori calde, cu siguranta cruciulitele cu strass roz si fundita piersica vor fi in ton cu tema evenimentulul.

Conform obiceiului, nasa de botez va prinde in pieptul invitatilor o cruciulita frumoasa, pe care acestia o vor pastra dupa ceremonie, pe post de talisman protector.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-roz-si-fundita-piersica-1367.html

 

IMG-BLOG

Alege mici simboluri religioase din metal inoxidabil cu pietricica roz in mijloc, accesorizate cu fundita corai, daca esti nasa de botez a unei fetite.

Conform obiceiului, nasa de botez va prinde in pieptul invitatilor o cruciulita frumoasa, pe care acestia o vor pastra dupa ceremonie, pe post de talisman protector.

Comanda cruciulite botez strass cu strass colorat aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strass-roz-si-fundita-corai-2014.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cruciulite botez cu strass colorat

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi