SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cufere dar botez 2020

IMG-BLOG

Fie ca organizezi un botez restrans la care participa doar familia, nasii de botez si cativa prieteni apropiati, fie ca petrecerea este una cu peste o suta de invitati, exista cufere dar botez 2020 pentru fiecare situatie in parte. La SelfEvents.ro gasesti cufere si cutii de dar de diferite forme si marimi, potrivite pentru orice ocazie.

De la cutie de dar inima roz cu dantela si perlute, la cutie de dar carucior si cufere de bani mari si micute, parintii unui bebelus au de ales intre o multime de modele de cutii bani cu preturi sub 150 lei.

Poti alege cufere de dar din carton ondulat cu dantela colorata cu albastru si verde pentru baieti, respectiv cufere de dar cu roz, grena, ciclam, mov sau rosu pentru fetite. Existe si cutii de dar albe din PVC, in forma de casuta, respectiv carucior.

Indiferent de modelul ales, cufere de dar botez 2020 pot fi pastrate cu cele mai frumoase amintiri din ziua petrecerii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Aceasta cutie de dar eleganta in forma de inima este potrivita pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite. Cutia inima roz este ideala pentru evenimentele cu maxim 50 invitati. Cutia inima este decorata manual cu dantela si un sirag de perlute. In cutie se strang plicurile de bani de la invitati, iar dupa eveniment, in cutie se pastreaza cele mai frumoase amintiri de la petrecere.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-botez-inima-roz-1877.html

IMG-BLOG

Aceasta cutie de dar ovala cu ursulet din plus si funda roz este perfecta pentru prima petrecere din viata unei fetite. In cutie se lasa cadourile in bani de la invitati. Cutia este suficient de incapatoare pentru 150 plicuri de bani. Cutia este realizata din material izolator acoperit in catifea.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-fetite-cu-ursulet-si-funda-roz-1323.html

IMG-BLOG

Aceasta cutie de dar ovala cu ursulet din plus si funda albastra este perfecta pentru prima petrecere din viata unui baietel. In cutie se lasa cadourile in bani de la invitati. Cutia este suficient de incapatoare pentru 150 plicuri de bani. Cutia este realizata din material izolator acoperit in catifea.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-baieti-cu-ursulet-si-funda-albastra-1322.html

IMG-BLOG

Fie ca esti mama de baiat sau de fata, alege o casuta de dar alba din PVC cu model in relief in care incap 150 plicuri de bani. Casuta cu model laser cut este ideala pentru un eveniment elegant din viata unei familii unite si fericite, care doreste sa pastreze in casuta cele mai frumoase amintiri de la petrecere.

Comanda cufere de dar 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Casuta-de-dar-botez-alba-1778.html

IMG-BLOG

Cutia de dar in forma de carucior alb este alegerea perfecta pentru petrecerea de botez a oricarui copil. In cutia alba din PVC incap aproximativ 50-75 plicuri de bani. Cutia de dar carucior este rezistenta si potrivita de pastrat cu cele mai frumoase amintiri culese din ziua botezului.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Carucior-dar-botez-1779.html

IMG-BLOG

Aceasta cutie de dar din carton ondulat are capac albastru, iar ca decor o banda din dantela si o panglica din organza. In cutie incap aproximativ 125 plicuri de bani. Optional, cufarul de dar poate fi personalizat cu numele copilului si data botezului.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-albastru-551.html

IMG-BLOG

Cufarul de botez ciclam este o cutie de dar potrivita pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite. Acest cufar cu dantela roz si panglica organza este suficient de incapator pentru a strange in el 125 plicuri de bani de la invitati. Dupa botez, in cufar parintii fetitei pot aduna cele mai frumoase amintiri de la petrecere.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-botez-ciclam-cu-trandafir-si-fundita-555.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar din carton ondulat cu capac mov si banda organza este elegant, in ciuda designului simplu. Cufarul este potrivit pentru o petrecere cu 100-125 invitati. Acesta este folosit pentru a strange darurile in bani de la invitati. Dupa petrecerea de botez a unei fetite, parintii micutei pot folosi cufarul ca loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-mov-582.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar din carton ondulat cu capac rosu si panglica alba este elegant, in ciuda designului simplu. Cufarul este potrivit pentru o petrecere cu 100-125 invitati. Acesta este folosit pentru a strange darurile in bani de la invitati. Dupa petrecerea de botez a unei fetite, parintii micutei pot folosi cufarul ca loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-rosu-550.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar din carton ondulat cu capac verde si fundita alba este elegant, in ciuda designului simplu. Cufarul este potrivit pentru o petrecere cu 100-125 invitati. Acesta este folosit pentru a strange darurile in bani de la invitati.

Dupa petrecerea de botez a unui baietel, parintii micutului pot folosi cufarul ca loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri. Optional, parintii baietelului pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-verde-cu-fluturas-552.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar din carton ondulat cu decor elegant si minimalist (fundita alba si trandafir visiniu) este perfect pentru o petrecere cu 100-125 invitati. Acesta este folosit pentru a strange darurile in bani de la invitati. Dupa petrecerea de botez a unei fetite, parintii micutei pot folosi cufarul ca loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Optional, parintii fetitei pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-botez-cu-fundita-alba-si-trandafir-visiniu-549.html

IMG-BLOG

Cutia de dar in forma de cufar cu dantela roz este perfecta pentru a strange cadourile in bani de la invitati la prima petrecere importanta din viata unei fetite. Optional, parintii bebelusului pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-dantela-roz-554.html

IMG-BLOG

Cutia de dar in forma de cufar cu dantela albastra este perfecta pentru a strange cadourile in bani de la invitati la prima petrecere importanta din viata unui baietel. Optional, parintii bebelusului pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-dantela-albastra-1871.html

IMG-BLOG

Cutia de dar in forma de cufar cu dantela verde este perfecta pentru a strange cadourile in bani de la invitati la prima petrecere importanta din viata unui baietel. Optional, parintii bebelusului pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-cu-dantela-verde-1327.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cufere dar botez 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi