SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cufere dar botez fete 2020

IMG-BLOG

Transforma prima petrecere din viata fiicei tale intr-una de neuitat si alege cufere dar botez fete 2020 din colectia de accesorii botez de la SelfEvents.ro. Cuferele de botez sunt acele accesorii necesare la restaurant pentru a strange cadourile in bani intr-un mod elegant si discret. Dupa petrecerea de botez, parintii fetitei vor pastra in cutia de bani cele mai frumoase amintiri din ziua in care micuta a devenit crestina.

De obicei, cuferele de dar botez se aleg dupa culoare, model, dar trebuie sa se tina cont si de numarul de plicuri de bani care incap in cutie. Astfel, parintii unei fetite pot alege nu doar cutii de bani in forma clasicului cufar, ci si cutii de bani in forma de inima, casuta sau de carucior, cu sau fara personalizare. Optional, parintii fetitei pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG

Aceasta cutie de dar eleganta in forma de inima este potrivita pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite. Cutia inima roz este ideala pentru evenimentele cu maxim 50 invitati. Cutia inima este decorata manual cu dantela si un sirag de perlute. In cutie se strang plicurile de bani de la invitati, iar dupa eveniment, in cutie se pastreaza cele mai frumoase amintiri de la petrecere.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-botez-inima-roz-1877.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar din carton ondulat cu decor elegant si minimalist (fundita alba si trandafir visiniu) este perfect pentru o petrecere cu 100-125 invitati. Acesta este folosit pentru a strange darurile in bani de la invitati. Dupa petrecerea de botez a unei fetite, parintii micutei pot folosi cufarul ca loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Optional, parintii fetitei pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-botez-cu-fundita-alba-si-trandafir-visiniu-549.html

IMG-BLOG

Cutia de dar in forma de cufar cu dantela roz este perfecta pentru a strange cadourile in bani de la invitati la prima petrecere importanta din viata unei fetite. Optional, parintii bebelusului pot solicita personalizarea cufarului cu numele copilului si data botezului contra sumei de 20 lei.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-dantela-roz-554.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar din carton ondulat cu capac rosu si panglica alba este elegant, in ciuda designului simplu. Cufarul este potrivit pentru o petrecere cu 100-125 invitati. Acesta este folosit pentru a strange darurile in bani de la invitati. Dupa petrecerea de botez a unei fetite, parintii micutei pot folosi cufarul ca loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-rosu-550.html

IMG-BLOG

Cufarul de botez ciclam este o cutie de dar potrivita pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite. Acest cufar cu dantela roz si panglica organza este suficient de incapator pentru a strange in el 125 plicuri de bani de la invitati. Dupa botez, in cufar parintii fetitei pot aduna cele mai frumoase amintiri de la petrecere.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-botez-ciclam-cu-trandafir-si-fundita-555.html

IMG-BLOG

Cufarul de dar din carton ondulat cu capac mov si banda organza este elegant, in ciuda designului simplu. Cufarul este potrivit pentru o petrecere cu 100-125 invitati. Acesta este folosit pentru a strange darurile in bani de la invitati. Dupa petrecerea de botez a unei fetite, parintii micutei pot folosi cufarul ca loc pentru depozitarea celor mai frumoase amintiri.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cufar-dar-botez-mov-582.html

IMG-BLOG

Fie ca esti mama de baiat sau de fata, alege o casuta de dar alba din PVC cu model in relief in care incap 150 plicuri de bani. Casuta cu model laser cut este ideala pentru un eveniment elegant din viata unei familii unite si fericite, care doreste sa pastreze in casuta cele mai frumoase amintiri de la petrecere.

Comanda cufere de dar 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Casuta-de-dar-botez-alba-1778.html

IMG-BLOG

Cutia de dar in forma de carucior alb este alegerea perfecta pentru petrecerea de botez a oricarui copil. In cutia alba din PVC incap aproximativ 50-75 plicuri de bani. Cutia de dar carucior este rezistenta si potrivita de pastrat cu cele mai frumoase amintiri culese din ziua botezului.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Carucior-dar-botez-1779.html

IMG-BLOG

Aceasta cutie de dar ovala cu ursulet din plus si funda roz este perfecta pentru prima petrecere din viata unei fetite. In cutie se lasa cadourile in bani de la invitati. Cutia este suficient de incapatoare pentru 150 plicuri de bani. Cutia este realizata din material izolator acoperit in catifea.

Comanda cufere dar botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Cufere-de-dar-botez/Cutie-de-dar-fetite-cu-ursulet-si-funda-roz-1323.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cufere dar botez fete 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%