SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cutiute pentru mot

IMG-BLOG

Taierea motului este o traditie la romani in timpul careia parintii organizeaza o petrecere la care participa nasii copilului, familia si alti invitati. De obicei, bebelusului i se taie motul sau turta cand implineste un an, iar pentru aceasta practica, ce nu are legatura cu traditiile crestine, se pregateste o cutiuta pentru mot. Parul copilasului se pastreaza mai bine intr-o cutiuta speciala, ce poate avea forma unei inimi, a unui hexagon, patrat, rotund etc.

Pentru taierea motului, alaturi de cutiuta pentru prima suvita ce poate fi cumparata de nasi, parintii copilului vor pregati: o tavita, pieptan, oglinda si cateva obiecte ce vor fi asezate pe tava (chei, bani, carte etc). Bebelusul va alege obiectele preferate de pe tava, iar cei apropiati spun ca micutul are inclinatii spre un anumit domeniu in functie de obiectele pe care le-a ales. De exemplu, daca alege bani, se poate trage concluzia ca bebelusul va avea o fire practica si este atras de domeniul bancar.

La SelfEvents.ro cei care pregatesc petrecerea de mot pot cumpara cateva cutiute mot din antimoniu, un metal lucios, de culoare argintie, intrebuintat inca din antichitate pentru realizarea diverselor articole. Cutiutele pentru mot sau prima suvita au interior din catifea si se remarca printr-un design atractiv.

Cei care doresc pot cumpara un set format dintr-o cutiuta pentru primul dinte, prima suvita, pentru o petrecere tematica.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Aceasta cutiuta in forma de hexagon este realizata dintr-un aliaj metalic de culoare argintie numit antimoniu si are interior din catifea neagra. Este rezistenta si eleganta, potrivita atat pentru pastrarea primei suvite de par a bebelusului, cat si pentru primul dintisor cazut. Pe capac are trandafiri in relief.

Comanda cutiuta pentru mot de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/CASETE-DINTISORI-SUVITE/Cutiuta-Prima-suvita-hexagon-1771.html

IMG-BLOG

Aceasta cutiuta din antimoniu cu design clasic este un articol esential pentru petrecerea de mot a bebelusului. Cutiuta poate fi oferita de nasi finutului lor la varsta de un an. Cutiuta pentru prima suvita cu trandafiri in relief are interior de catifea.

Comanda cutiuta pentru mot de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/CASETE-DINTISORI-SUVITE/Cutiuta-metalica-Prima-suvita-cu-trandafiri-1770.html

IMG-BLOG

Cutiuta de forma inima pentru prima suvita este un cadou frumos din partea nasilor pentru finutului lor cu ocazia petrecerii de mot de la un an. Cutiuta este realizata dintr-un aliaj metalic de culoare argintie si are trandafiri in relief.

Comanda cutiuta pentru mot de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/CASETE-DINTISORI-SUVITE/Cutiuta-Prima-suvita-inima-1772.html

 

IMG-BLOG

Cele doua cutiute din setul primul dinte si prima suvita de par au forma de carte, iar designul cutiutelor este inspirat din povestea biblica "Arca lui Noe".  Cutiutele sunt realizate din material metalic de culoare argintie.

Comanda cutiuta pentru mot de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/CASETE-DINTISORI-SUVITE/Set-primul-dinte-si-prima-suvita-de-par-581.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cutiute pentru mot

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi