SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cutiute mot din lemn pentru baieti

IMG-BLOG

Petrecerea de mot este un eveniment deosebit din viata unei familii si chiar daca nu are o baza religioasa, aceasta continua sa fie pastrata ca si traditie de munteni, moldoveni, olteni sau dobrogeni. Prin urmare, pentru ca suvita baietelului tau sa fie pastrata intr-o cutiuta eleganta, iti propunem sa alegi una dintre cele mai simpatice cutiute mot din lemn pentru baieti.

Cutiutele au forma de cufar, iar decorul este realizat manual cu grund alb-non-toxic, benzi si figurine in diverse culori. Cutiutele sunt ideale si pentru prima suvita de la botez. Se obisnuieste ca in timpul ceremoniei de botez preotul sa taie o suvita in forma de cruce din parul copilasului, iar o parte din par va fi pastrat de familia micutului ca amintire.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Cutiuta pentru motul bebelusului cu decor marin este ideala pentru un eveniment la care sunt prezente accesoriile decorate in nuante bleumarin si ne amintesc de mare.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-decor-marin-2180.html

IMG-BLOG

Cutiuta pentru mot botez cu decor verde menta este un accesoriu practic si elegant in care parintii unui baietel pot pastra parul acestuia taiat de preot la botez sau de catre nasa la petrecerea de taierea motului.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-decor-verde-menta-2181.html.

 

IMG-BLOG

Cutiuta din lemn cu decor bleumarin poate fi folosita atat la botez, cat si la petrecerea de taierea motului. In ea va fi pastrata de catre parinti suvita copilasului.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-bleumarin-2183.html

 

IMG-BLOG

Cutiuta pentru pastrarea motului unui bebelus nu trebuie sa fie doar practica, ci si eleganta. Cu un design atractiv, cutiuta in forma de cufar este fabricata din lemn rezistent si decorata manual.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-carucior-2184.html

 

IMG-BLOG

Aceasta cutiuta mot botez cu decor turcoaz in forma de cufar poate fi folosita pentru pastrarea primei suvite a unui bebelus. Aceasta este fabricata din lemn, vopsita si decorata manual cu mare grija pentru detalii in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-decor-turcoaz-2187.html.

 

 

 

IMG-BLOG

Cutiuta pentru pastrarea motului unui bebelus nu trebuie sa fie doar practica, ci si eleganta. Cu un design atractiv, cutiuta in forma de cufar este fabricata din lemn rezistent si decorata manual.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-decor-bleu-It-s-a-boy-2188.html

 

 

IMG-BLOG

Cutiuta pentru pastrarea motului unui bebelus nu trebuie sa fie doar practica, ci si eleganta. Cu un design atractiv, cutiuta in forma de cufar este fabricata din lemn rezistent si decorata manual.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-decor-bleu-2189.html

IMG-BLOG

Daca vrei sa faci un cadou frumos finutului tau pe care parintii acestuia sa il pastreze cu drag, alege o cutiuta din lemn pentru mot cu decor albastru.

Comanda cutiute mot din lemn pentru baieti aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-decor-albastru-2190.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cutiute mot din lemn pentru baieti

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi