SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Decor botez 2020

IMG-BLOG

Pentru orice petrecere, se cuvine ca articolele care inveselesc si anima atmosfera sa fie prezente, iar dupa crestinarea unui copilas, parintii organizeaza de regula un party la restaurant. In acest sens, nu trebuie sa lipseasca din sala articole decor botez 2020 sugestive pentru eveniment, cum ar fi: placute lemn Girl/Boy, recuzita petrecere sau confetti

Aceste mici accesorii au rol decorativ si sunt sugestive atat pentru petrecerea unei fetite, cat si pentru un party organizat pentru un baiat. Toti invitatii se vor simti bine daca atmosfera este calda si plina de viata, iar fotografiile in care se folosesc propsuri vor ramane o amintire de neuitat pentru toti cei prezenti.

Fie ca se urca pe ringul de dans, este servit tortul sau invitatii savureaza dulciurile de la candy-bar, micile confetti metalizate pot anima atmosfera, in timp ce decorul Girl sau Boy, alaturi de betisoarele de bambus cu cartonase roz sau albastre anunta ca petrecerea este dedicata unei fetite sau unui baietel.

Articolele petrecere botez sunt un must have pentru evenimentul care anunta ca bebelusul a intrat in randul crestinilor, asa ca nu uita de ele atunci cand pregatesti botezul copilului tau.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Alege pentru prima petrecere importanta din viata baietelului tau o placuta din lemn vopsita in bleu cu trei litere sugestive, scrise in limba engleza: Boy (baiat). Dupa petrecere, parintii bebelusului vor pastra ca amintire placuta.

Comanda decor botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Decor-botez-Boy-bleu-543.html

 

IMG-BLOG

Alege pentru prima petrecere importanta din viata unei fetite dragalase o placuta din lemn vopsita in roz cu patru litere sugestive, scrise in limba engleza: Girl (fata). Dupa petrecere, parintii bebelusului vor pastra ca amintire placuta.

Comanda decor botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Decor-botez-Girl-roz-542.html

IMG-BLOG

Micile accesorii metalice in nuante de albastru si bleu sunt potrivite pentru momentul in care se serveste tortul, invitatii se distreaza pe ringul de dans sau se pozeaza. De asemenea, confetti se foloseste si la sfarsitul petrecerii. Setul de confetti contine figurine ursuleti, umbrelute, baloane si mesaj in limba engleza (It s a boy).

Comanda decor botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Confetti-botez-baieti-1297.html

IMG-BLOG

Micile accesorii metalice in nuante de roz sunt potrivite pentru momentul in care se serveste tortul, invitatii se distreaza pe ringul de dans sau se pozeaza la restaurant, in timp ce sarbatoresc intrarea in lumea crestina a unei fetite. De asemenea, confetti se foloseste si la sfarsitul petrecerii. Setul de confetti contine figurine ursuleti, umbrelute, baloane si mesaj in limba engleza (It s a girl).

Comanda decor botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Confetti-botez-fetite-1298.html

IMG-BLOG

Micile accesorii metalice in nuante multicolore sunt potrivite pentru momentul in care se serveste tortul, invitatii se distreaza pe ringul de dans sau se pozeaza la restaurant, in timp ce sarbatoresc intrarea in lumea crestina a unui bebelus proaspat botezat. De asemenea, confetti se foloseste si la sfarsitul petrecerii. Setul de confetti contine figurine inimioare si fluturasi in nuante de rosu, verde, albastru, galben, alb, violet.

Comanda decor botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Confetti-multicolor-petrecere-botez-1776.html

IMG-BLOG

Propsurile in nuante de bleu din acest set recuzita sunt ideale atat pentru petrecerea de botez, cat si pentru aniversarea primului an de viata, respectiv pentru taierea motului. Setul foto este format din 18 cartonase petrecere lipite pe bete de bambus. Imaginile amuzante si mesajul It s a boy sunt sugestive pentru reusita petrecerii.

Comanda decor botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Set-recuzita-fotografii-petrecere-baieti-1319.html

IMG-BLOG

Propsurile in nuante de roz din acest set recuzita sunt ideale atat pentru petrecerea de botez a unei fetite, cat si pentru aniversarea primului an de viata, respectiv pentru taierea turtei. Setul foto este format din 18 cartonase petrecere lipite pe bete de bambus. Imaginile amuzante si mesajul It s a girl sunt sugestive pentru reusita petrecerii.

Comanda decor botez 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Set-recuzita-fotografii-petrecere-fete-1448.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Decor botez 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi