SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Produsul zilei: Lumanare botez cu tulle alb, decor rosu si ingeras

IMG-BLOG

Produsul zilei este o frumoasa lumanare pentru botez imbracata cu tulle alb, ce semnifica puritatea, panglica rosie (special pentru fetite) si ingeras (protectorul copilului botezat).

Lumanarea este folosita la biserica, iar lumina ei semnifica drumul pe care il va alege in viata micul crestin. De fapt, lumina lumanarii simbolizeaza calea cea dreapta si joaca rolul de calauza in viata micutei.

Conform traditiei, nasii, in calitate de parinti spirituali sunt datori sa cumpere lumanarea. Decorul cu rosu al acestui model este potrivit pentru o fetita, dar acelasi tip de lumanare, cu tulle alb, ingeras si panglica albastra poate fi folosita la botezul unui baietel.

Ingerasul are o inaltime de 5,5 cm, diametru de 7 cm si inaltime de 30 cm.

De Black Month, lumanarile de botez au 10% reducere, deci si acest model superb poate fi achizitionat la SelfEvents.ro la un pret mai mic.

Acest produs poate fi achizitionat simplu sau la set, impreuna cu o cutie de trusou rosie.

Sugestie: Daca tema botezului este Ingerasul, parintii bebelusului pot oferi invitatilor la petrecere marturii ingeras semn de carte.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Produsul zilei: Lumanare botez cu tulle alb, decor rosu si ingeras

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi