SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Lumanari botez baieti traditionale 2020

IMG-BLOG

Pentru un botez in stil rustic, alaturi de trusouri cu model traditional, parintii unui baietel pot achizitiona lumanari botez baieti traditionale 2020 pentru ceremonia religioasa.

Lumanarile botez pentru baieti sunt de regula accesorizate cu spice de grau, floarea-soarelui, iuta, in combinatie cu diferite modele populare (clop, modele rustice). Imaginea dansatorilor populari si panglicile tricolor pot intregi decorul lumanarilor pentru biserica.

Conform obiceiurilor crestinesti si a traditiilor locale, lumanarea de botez este cumparata de parintii spirituali ai bebelusului. Fara lumanare nu se poate initia slujba de botez, aceasta simbolizand lumina sfanta care il va calauzi in viata pe micul crestin.

Alegerea lumanarii se face in functie de tematica evenimentului, iar lumanarile botez traditionale vor fi la mare cautare in 2020.

Dupa botez, lumanarea poate fi pastrata ca amintire de familia micutului crestin si aprinsa in caz de necesitate (furtuna, boala etc) sau poate fi lasata preotului, in functie de traditiile locale.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Lumanari botez baieti traditionale 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi