SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Lumanari botez fete traditionale 2020

IMG-BLOG

Lumanarea de botez simbolizeaza lumina sfanta care il insoteste pe copilul crestinat in aceasta viata. Acest accesoriu face referire la drumul spiritual pe care il parcurge copilul botezat de-a lungul vietii. Prin urmare, lumanarea nu poate lipsi de la ceremonia religioasa. Aceasta este cumparata de catre parintii spirituali ai copilului, la sugestia parintilor celui mic, care vor alege si tema evenimentului.

Pentru ca botezul reprezinta intrarea in lumea crestina a oricarui copil, iar lumanarea lumina care il calauzeste pe acesta in viata, este importanta alegerea lumanarii si felul in care aceasta poate fi decorata.

Lumanarile cu decor traditional 2020 pentru fetite sunt decorate cu iuta, benzi cu model popular, floarea-soarelui, spice de grau, imaginea unei tarancute etc.

Lumanarea de botez se alege in mod obisnuit dupa tematica evenimentului. Prin urmare, daca parintii bebelusului stabilesc o tema traditionala pentru botezul celei mici, atunci nasii spirituali ai micutei vor selecta lumanari botez traditionale 2020 pentru fina lor.

Dupa botez, lumanarea poate fi pastrata ca amintire de familia micutei crestine si aprinsa in caz de necesitate (furtuna, boala etc) sau poate fi lasata preotului, in functie de traditiile locale.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Lumanari botez fete traditionale 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi