SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Produsul saptamanii: Marturii biberoane botez

IMG-BLOG

Produsul preferat de parintii bebelusilor care se pregatesc de botez sunt marturiile biberoane. Prin urmare, daca esti mama de fata poti alege biberoane roz, iar daca ai baietel, biberoanele bleu sunt perfecte pentru tine.

Micutele marturii utile au la baza o banda cu model carucioare, iar pe mijloc ursulet din material textil si fundita. Marturiile se ofera la restaurant, cu bomboane colorate in interior, in semn de multumire pentru prezenta oaspetilor la eveniment.

Bomboanele nu sunt incluse in pret si sunt cu titlu de prezentare.

Pentru ca botezul este o amintire de durata, parintii bebelusului pot solicita personalizarea marturiilor. Aceasta consta prin legarea unei etichete de fundita pe care este scris numele bebelusului si data evenimentului.

La SelfEvents.ro personalizarea este GRATUITA. In aceasta perioada marturiile biberoane botez au reducere de 10%.

Designul atractiv al marturiilor, cat si pretul accesibil transforma biberoanele in cele mai dorite marturii ale saptamanii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Produsul saptamanii: Marturii biberoane botez

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi