SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii botez pentru un eveniment de neuitat

IMG-BLOG

Pentru un eveniment de neuitat, parintii unui bebelus pot alege marturii botez tematice. De asemenea, ei au de ales intre marturii botez pentru fetite si marturii botez pentru baieti.

Deoarece botezul este primul eveniment religios din viata unui copilas, multi parinti aleg marturii crestine. Alte modele posibile sunt:

- marturii botez pentru un eveniment cu tema "Ursulet". Multi copii adora sa se joace cu ursuletii din plus, astfel ca alaturi de o lumanare biserica decorata cu ursuleti de plus, parintii pot opta pentru marturii ursuleti din sticla sau din fetru, marturii semne de carte ursuleti.

- marturii botez personalizate. Cele mai dragute modele sunt marturiile decorate manual, cat si marturiile personalizate cu o fotografie a bebelusului. Prin urmare, pentru un botez de neuitat, alege marturii lumanari, marturii  miere sau marturii rame foto cu magnet.

- marturii botez ceramica. Botoseii roz pentru fetite si botoseii bleu pentru baieti sunt foarte simpatici. Cu siguranta cei care ii vor primi in dar se vor bucura de acest cadou haios.

- marturii botez cutiute. Acestea sunt printre cele mai populare marturii pentru ca se ofera umplute cu tratatii dulci. In timp ce marturiile din carton necesita timp si putina indemanare pentru pliere, cutiutele metalice doar se umple cu bomboane si se personalizeaza.

- marturii botez semn de carte. Multi parinti spera sa insufle copiilor dragostea pentru lectura de la o varsta frageda. Pentru ca acest lucru nu este posibil din primele sale luni de viata, acest lucru nu ii impiedica sa le ofera invitatilor semne de carte in diverse forme (stea, ingeras, carucior, ursulet).

- marturii de botez utile. De la biberoane la suzete si iconite, aceasta categorie contine marturii dintre cele mai variate.

Alege chiar acum modelul de marturii preferat de la SelfEvents.ro si vei avea parte de personalizare gratuita cu numele copilasului si data evenimentului.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii botez pentru un eveniment de neuitat

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi