SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii botez 2020 cu tematica marina

IMG-BLOG

Tematica marina este foarte populara la evenimentele anului 2020, inclusiv pentru petrecerea unui bebelus care tocmai a primit taina botezului. Fie ca petrecerea de botez are loc la mare, la un restaurant cu piscina sau pe lac, parintii unui baietel pot alege alaturi de trusoul cu model ancora si decor bleumarin si marturii botez 2020 cu tematica marina.

Pentru o astfel de petrecere, marturiile cu fundita albastra sunt cele mai potrivite. In acest caz, parintii bebelusului pot comanda marturii borcanele miere si marturii lumanari decorate manual in tema evenimentului.

Alaturi de aceste cadouri invitati, pentru restaurant parintii baietelului mai pot folosi cufar de dar cu capac albastru, set recuzita fotografii si confetti in nuante de albastru.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Alege pentru botezul baietelului tau marturii amintire decorate manual, cum sunt lumanarile botez cu tematica marina si fundita albastra.

Comanda marturii botez 2020 cu tematica marina aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-tematica-marina-1837.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu figurina ancora, banda cu model far, ancora, timona si fundita albastra sunt ideale pentru un botez cu tematica marina. Borcanelele sunt umplute cu miere poliflora si se personalizeaza gratuit cu eticheta.

Comanda marturii botez 2020 cu tematica marina aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-figurina-ancora-1839.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu barcuta albastra, banda cu model far, ancora, timona si fundita albastra sunt ideale pentru un botez cu tematica marina. Borcanelele sunt umplute cu miere poliflora si se personalizeaza gratuit cu eticheta.

Comanda marturii botez 2020 cu tematica marina aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-tema-marina-1841.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii botez 2020 cu tematica marina

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi