SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii botez 2020 tema toamna

IMG-BLOG

Marturiile botez 2020 tema toamna sunt ideale pentru prima petrecere importanta din viata oricarui bebelus botezat in cel mai colorat sezon din an. Aceste cadouri invitati vor face o reala placere oaspetilor prezenti la restaurant. Alege marturii cu decor festiv care sunt in ton cu decorul de toamna de la restaurant.

Marturiile se ofera invitatilor insotite de eticheta cu numele bebelusului si data evenimentului. Cartonasul cu fundita este gratuit. Cele mai dragute marturii pentru un eveniment cu tema toamna sunt borcanelele cu miere cu model frunza.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu model dantela si sfoara sunt perfecte pentru o nunta de toamna cu tema rustica. Pentru aceste marturii fundita si eticheta sunt gratuite.

Comanda marturii botez 2020 cu tematica toamna aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-botez-borcanele-miere-si-frunza-1014.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu model dantela si sfoara sunt perfecte pentru o nunta de toamna cu tema rustica. Pentru aceste marturii fundita si eticheta sunt gratuite.

Comanda marturii botez 2020 cu tematica toamna aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-cu-dantela-si-sfoara-694.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu figurina din fetru floarea-soarelui sunt perfecte pentru prima petrecere a unui copilas botezat toamna. 

Pentru aceste marturii fundita si eticheta cu numele copilului si data evenimentului sunt gratuite.

Comanda marturii botez 2020 cu tematica toamna aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-botez-borcanele-miere-dantela-alba-si-floarea-soarelui-1013.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii botez 2020 tema toamna

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi